25 Nisan 2024 Perşembe / 17 Sevval 1445

EGESEM'den Uluslararası Onaylı Proje

Ege Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi EGESEM; Ege Üniversitesi’nin birikimlerinden yararlanarak, nitelikli bir iş ve bir hayat için kendini geliştirmenin gerekli olduğuna inanan her yaştaki katılımcılar için her ihtiyaca yanıt verebilecek özgün ve kaliteli ulusal ve uluslararası eğitim programlarından biri olan “İnsan Kaynakları Uzmanlık Sertifika Programı” açacak. Eğitim 20 Aralık 2014 tarihinde başlayacak.

İZMİR/ STAR26 Kasım 2014 Çarşamba 07:00 - Güncelleme:
EGESEM'den Uluslararası Onaylı Proje

Ege Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (EGESEM), ERA İnsan Kaynakları ve PEARSON işbirliği ile düzenlenen insan kaynaklarının tüm süreçlerinin ayrıntılı bir şekilde anlatıldığı, Ege Üniversitesi akademisyenleri ile özel sektör uzmanlarının bir arada olduğu 90 saatlik eğitim programı oluşturuldu.

Eğitim boyunca katılımcılar, Pearson tarafından görevlendirilen uzmanlarca değerlendirilecek. Eğitim programı sonunda katılımcılar katıldıkları eğitim programı ile ilgili değerlendirmeye tabi tutulacaklar ve başarılı olanlara sertifika verilecek. Ayrıca programı başarıyla bitiren öğrenciler, “EGESEM Sertifikası”na ek olarak, Pearson tarafından verilecek ve uluslararası geçerliliği bulunan “BTEC Sertifikası” almayı hak kazanacak.

İnsan kaynakları uzmanlarının, adaylarının ve insan kaynakları alanında kariyer yapmak isteyen herkesin katılabileceği programın ön kayıtları devam ediyor. Eğitimle ilgili detaylı bilgi www.egesem.org / www.erainsankaynaklari.com.tr adreslerinden veya 0232 464 18 10 nolu telefondan alanabiliyor.