24 Nisan 2024 Çarşamba / 16 Sevval 1445

Foça Motor Kulüplerinin Gözdesi Oldu

Foça; İzmir ve çevre illerdeki bisiklet - motosiklet tutkunlarının gözdesi oldu. Çeşitli kulüp ve derneklerin mensupları, özellikle hafta sonları gruplar halinde yöreye turlar düzenliyor. İzmir – Foça arasındaki yollar, köyler, doğal ve tarihi çevre motosikletçiler için önemli tercih nedenlerinden birisi.

SERVET VURAL / İZMİR21 Ocak 2013 Pazartesi 07:00 - Güncelleme:
Foça Motor Kulüplerinin Gözdesi Oldu
Foça’nın bu haftaki konukları Freerider motosiklet grubu oldu. Değişik meslek ve yaş gruplarından 20 motosikletli Foça’nın doğal, tarihi ve turistik yerlerini gezdi. Yemek molasını ilçe merkezinde yapan grubun bazı üyeleri kısa arada oltalarını denize atarak kısmetlerini aramayı da ihmal etmedi.
60 dolayında arkadaştan oluşan bir motosiklet grubu olduklarını, genel olarak 700 cc.lik Scooter motor kullandıklarını belirten grup üyesi İzmir’li işadamı Gökten Mert Aydoğdu Foça ve yöresinin motosikletçiler için çok tercih edilen bir bölge olduğunu söyledi.
G. Mert Aydoğdu; “ Günlük yaşamın, iş dünyasının gerginlik ve sıkıntılarını hafta sonu gezileriyle atmaya çalışıyoruz. İzmir – Foça arasındaki yollar, köyler, doğal ve tarihi çevre motosikletçiler için önemli tercih nedenlerinden bazıları. Bugün (20 Ocak 2013 Pazar) zaman zaman şiddetli yağmura yakalanmış olmamıza rağmen Foça’ya gelmekten vazgeçmedik. Buradan yemeğini yemiş, kafaları dinlenmiş, yoğun mesaiye hazır insanlar olarak İzmir’e döneceğiz” dedi.