8 Mayıs 2024 Çarşamba / 1 Zilkade 1445

Gittigidiyor.com'dan Büyük Başarı

GittiGidiyor CEO'su Gülfem Toygar ETicaretSEM İzmir konferansında, e-ticaretin gelişimi ve Türkiye pazarındaki yerini anlattı.

İZMİR/ STAR26 Kasım 2014 Çarşamba 07:00 - Güncelleme:
Gittigidiyor.com'dan Büyük Başarı
Eticaret ekosistemi içerisinde bulunan firmalara pozitif ivme katmak, eticaretin yurt çapında bilinirliğini artırmak ve sektörel buluşmalar organize etmek amacı ile EticaretSEM tarafından gerçekleştirilen konferansların ikincisi İzmir'de yapıldı. TEB-EticaretSEM işbirliği ve dünyanın önde gelen pazaryeri eBay'in Türkiye iştiraki GittiGidiyor.com sponsorluğunda gerçekleştirilen etkinlikte eticaret, dijital pazarlama ve internet girişimleri dünyasının önde gelen isimleri bir araya geldi.
 
Konferansta “E-Ticaretin Gelişimi ve Türkiye pazarındaki yeri” konulu bir konuşma yapan GittiGidiyor.com CEO'su Gülfem Toygar, Türkiye'de eticaret ile alışveriş kavramına olan bakış açısının değişimini değerlendirdi. Tüketiciden, satıcıya e-ticaretin satın alan ve satış yapan için büyük fırsatlar sunduğunu belirten Toygar; “GittiGidiyor'un 11 milyonun üstünde kullanıcısı mevcut, sistemde 7 milyonun üzerinde ürün var, her 3 saniyede bir ürün satılıyor ve aylık ziyaret sayımız ise 26 milyon civarında, alıcılar ve satıcılar için çok büyük bir potansiyel mevcut” dedi.
 
Gülfem Toygar 16 büyük ilde 15 günde bir gerçekleştirilecek ETicaretSEM konferanslarında tecrübelerini paylaşmaya devam edecek.