19 Nisan 2024 Cuma / 11 Sevval 1445

Güney Koreli Gençler Bayındır’da

Çiçeğin Başkenti Bayındır bu kez Uzak Asya’dan gelen konuklarını ağırladı. Güney Kore’de Rehber Öğretmeni olan Sophia ve beş öğrencisi; İstanbul’un ardından Bayındır’ı da ziyaret etti. Güney Koreli arkadaşlarının tavsiyesi ile Bayındır’a gelen Sophia ve öğrencileri, belediyemizdeki çalışma arkadaşlarımızla birlikte ilçemizi gezdi.

20 Ağustos 2014 Çarşamba 07:00 - Güncelleme:
Güney Koreli Gençler Bayındır’da

Güney Koreli gençlerle birlikte sohbet eden  Bayındır belediye Başkanı Dr. Ufuk Sesli, misafirlerin ilçeye gelmesinden duyduğu memnuniyet dile getirdi.  Sesli, ilçeye gelen turistelerin bir rehber eşliğinde Bayındır’ın tarihi ve kültürel mekanlarını gezip görmelerini sağladı. Başkan Sesli, ’’Güney Koreli kardeşlerimizin binlerce kilometre uzaktan Bayındır’a gelmeleri bizleri mutlu etti. Geçmişten gelen sağlam dostlukların olduğu bir ülkenin evlatlarını ağırlamak onları memnun etmek tanıtımımız açısından da çok önemli. Güney Kore’de ismimizin duyulması belki başka grupların ilçemizde ağırlanmasına vesile olacaktır’’ diye konuştu.


Güney Koreli gençlerin Rehber Öğretmeni Sophia, Bayındır’da hiç yabancılık çekmediklerini belirterek, ’’ Türklerin  çok sıcakkanlı ve misafirperver olduklarını duymuştum. Belediye Başkanımıza ve bize yardımcı olan herkese teşekkür ederim. Hayatım boyunca unutamayacağım anılarla Bayındır’dan gidiyorum. Çiçeklerinizi ve ilçenizi Güney Kore’de anlatacağım. Sanıyorum bundan sonra da Güney Kore’den merak edip gelenler olacaktır’’ dedi.