18 Nisan 2024 Perşembe / 10 Sevval 1445

Hasan Ali Çelik'ten AK Parti İzmir'e Ziyaret

AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı, Ege Bölge Koordinatörü, Sakarya Milletvekili Hasan Ali Çelik, AK Parti İzmir İl Başkanlığı'nı ziyaret etti.

İZMİR/STAR25 Ekim 2014 Cumartesi 07:00 - Güncelleme:
Hasan Ali Çelik'ten AK Parti İzmir'e Ziyaret
Çelik, AK Parti İzmir İl Yürütme Kurulu ile bir toplantı gerçekleştirdi. İzmir'i dikkatle izlediğini belirten Çelik, AK Parti İzmir İl Ana Kademe, Gençlik ve Kadın Kolları yönetimlerinin çalışmaları hakkında bilgi aldı. 
 
Kongre sürecine girildiğini hatırlatan Çelik, “5. Olağan Kongre sürecindeyiz. Delege seçimlerimizi tamamladık. Önce ilçe kongreleri, ardından da il kongrelerini gerçekleştireceğiz. Birlik ve beraberlik içerisinde, birer demokrasi şöleni şeklinde gerçekleştireceğimiz ilçe ve il kongrelerimizin, demokrasimize, partimize, ülkemize hayırlı olmasını diliyorum. İzmir'i yakından takip ediyorum. Genel seçimlerde İzmir'de üstün başarı bekliyoruz. Teşkilatımızın tüm mensupları gayret ederek başarıyı sağlayacaklardır, ben buna inanıyorum” dedi. 
 
KONGRELERDE KAZANAN AK PARTİ VE İZMİR OLACAK 
AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican da Çelik'in ziyaretinden çok memnun olduklarını belirterek, “AK Parti İzmir İl Teşkilatı olarak çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz. 5. Olağan Kongremiz öncesinde geçen hafta mahallelerimizde delege seçimlerimizi gerçekleştirdik. Belirlenen takvim doğrultusunda önümüzdeki ay ilçe kongrelerimizi bitirmeyi hedefliyoruz. 21 Ocak 2015 tarihinde de Genel Başkanımız ve Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu'nun katılımıyla İzmir İl Kongremizi gerçekleştireceğiz. AK Parti İzmir İl Teşkilatı tek vücut oldu, demokrasinin tüm güzelliklerinin yaşanacağı kongrelere gidiyor. Teşkilatımız büyük bir uyum ve ahenk içerisinde. Birlik ve beraberliğimiz devam edecek, kongrelerin sonucunda kazanan AK Parti olacak, İzmir olacak. Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcımız ve Ege Bölge Koordinatörümüzün ziyareti bizi onurlandırdı. Kendisine çok teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.