27 Nisan 2024 Cumartesi / 19 Sevval 1445

Hastaneler Fuara Taşındı

'Daha iyi bir dünya için yeni yollar / Herkes için sağlık' temasıyla yola çıkan EXPO 2020 İzmir hedefi ile bütünleşecek şekilde 'Sağlık' teması ile 82'nci kez organize edilen İzmir Enternasyonal Fuarı'nda sağlık sektörüne özel bir alan oluşturuldu.

İZMİR/STAR2 Eylül 2013 Pazartesi 07:00 - Güncelleme:
Hastaneler Fuara Taşındı
İzmir Uluslararası Fuar Alanı 2 No'lu holde ayrılan bu özel alanda, devlet hastaneleri, özel hastaneler, sağlık kurumları, sağlık merkezleri, sağlık ekipmanları firmaları, sağlık dernekleri gibi kurum ve kuruluşlar yer alıyor.

Fuar boyunca stantlarında uzman doktorların da olduğu hastaneler, ziyaretçilere yeni teknoloji cihazları ve sağlık konusunda bilgiler vererek, sorularını yanıtlıyor. Ayrıca suni teneffüs uygulamaları, diş sağlığı kontrolü, tansiyon, şeker, diyabet gibi ölçümlerin yapıldığı sağlık alanı büyük ilgi görüyor.

Sağlık alanında yer alan sağlık kuruluşları şöyle; Atakalp, Central Hospital, Çankaya Tıp Merkezi, Dr. Suat Seren Göğüs Hastalıkları Hastanesi, Emot, Eşrefpaşa Hastanesi, İrenbe, Medikal Park Hastanesi, Mikrocerrahi Hastanesi, Karataş Hastanesi, Özel Gazi Hastanesi, Özel Gözde Hastanesi, Özel İzmir Hastanesi, Özel Medifema Hastanesi, Özel Su Hastanesi ve Şifa Hastanesi.