26 Nisan 2024 Cuma / 18 Sevval 1445

İzmir Emniyeti'nde Tayinler

Emniyet Müdürlüğü'nde dün akşam tayin fırtınası yaşandı. Emniyet Müdürü Ali Bilkay'ın hazırladığı Vali Mustafa Toprak'ın onayladığı tayinlerde, 15 ilçe emniyet müdürü ve 20 şube müdürün görev yerleri değişirken birçok emniyet müdür yardımcısı ile şube müdürü ise personel emrine alınarak görevlendirilmedi. Aynı tayinlerle birlikte 19 emniyet müdür yardımcısının da sorumluk alanları değişti.

İZMİR/STAR13 Temmuz 2013 Cumartesi 07:00 - Güncelleme:
İzmir Emniyeti'nde Tayinler
Kısa süre önce şark tayinlerin açıklanmasından sonra İzmir'de il içi tayinler de belli oldu. İzmir Emniyet Müdürü Ali Bilkay'ın, iki hafta boyunca yaptığı çalışmalarla hazırlanan listeyle, ilçe emniyet ve şube müdürleri ile birlikte 19 emniyet müdür yardımcısının sorumluk alanları değişti. Bunun yanı sıra 10’larca ilçe ve şube müdür yardımcısı da yer değiştirdi.

15 İLÇE EMNİYET MÜDÜRÜ
Yeni atamalarla birlikte Bayraklı İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne Okan Özer, Gaziemir İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne Levent Akbaş, Foça İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne Burhan Bahadır İçgiz, Seferihisar İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne Ali Akbaş, Buca İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne Adil Metin, Çiğli İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne Serkan Yonar, Urla İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne Hakan Becel, Menderes İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne Gürcan Görgülü, Bayındır İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne Gürhan Kocatürk, Dikili İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne Hakan Ülkü, Beydağ İçe Emniyet Müdürlüğü'ne Tolga Ergüden, Kiraz İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne Uğur İhsan Azap, Karabağlar İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne Yusuf Uysal, Güzelbahçe İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne Bülent Balta, Ödemiş İlçe Müdürlüğü'ne Okan Kestek atandı.

20 ŞUBE MÜDÜRÜ
İlçe emniyet müdürlerinin yanı sıra bazı şube müdürleri de değişti. Değişikle birlikte, Ömür Arık Olay Yeri İnceleme Şube Müdürlüğü'ne, Ahmet Akçel Ulaştırma Şube Müdürlüğü'ne, Ayşegül Kaplan Şener Evrak ve Arşiv Şube Müdürlüğü'ne, Tibet Kurtulan Özel Güvenlik Şube Müdürlüğü'ne, Cevdet Yumuşak EKKM Şube Müdürlüğü'ne, Hasan Başaran Bilgi İşlem Şube Müdürlüğü'ne, Hasan Hüseyin Kaya Hukuk İşleri Şube Müdürlüğü'ne, Ahmet Uslu Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü'ne, Aysen Özkan Pasaport Şube Müdürlüğü'ne, Abdullah Eğe Adnan Menderes Havalimanı Şube Müdürlüğü'ne, Cemil Özer Çocuk Şube Müdürlüğü'ne, İsmail Duran Bölge Trafik Şube Müdürlüğü'ne atandı.

19 YARDIMCI DEĞİŞTİ
Emniyet Müdürü Ali Bilkay tarafından hazırlandıktan sonra İzmir Valisi Mustafa Toprak'ın iki günden beri incelediği yeni atamalarla birlikte 19 emniyet müdür yardımcısının da sorumluk alanları değişti.

Terörle Mücadele, Tanık Koruma ve Bomba İmha şubelerinden Ramazan Karakayalı, Toplum Destekli Polislik, Muhabere şube müdürlüklerinden Osman Aral, Güvenlik Şube Müdürlüğü'nden Hadi Öztekin, Asayiş, Çocuk ve Olay Yeri İnceleme şube müdürlüklerinden Yalçın Orhan, Bornova, Kınık ilçeleri ve Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü'nden Murat Öğe, Karaburun ilçe ve Evrak Arşiv Şube Müdürlüğü'nden Ayhan Oryan, Selçuk, Buca ilçeleri ve Basın Protokol Şube Müdürlüğü'nden Rıza Yiğitoğlu, Kiraz ve Ödemiş ilçeleri ile Hassas Bölgeleri Koruma Şubesi'nden Sezai Er, Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü'nden Doğu Ateş, Mali, Organize, Narkotik, Kaçakçılık ve Siber Suçlarla mücadele şube müdürlüklerinden Mehmet Ali Şevik, Adnan Menderes Havalimanı, Koruma şube müdürlüklerinden ve Karabağlar ilçesinden Bahadır Engin, Personel, Hukuk İşleri şube müdürlükleri ile Balçova ve Çeşme ilçelerinden Halil İbrahim Karazeybek, Güzelbahçe, Menemen ve Foça ilçeleri ile Pasaport, Silah Ruhsat şube müdürlüklerinden Ayhan Saygılı, İnşaat Emlak, Bakım Onarım şube müdürlüklerinden Ümit Yeşeren, Deniz Şube Müdürlüğü ile Gaziemir ilçesinden Hakan Karahan, Genel Denetleme, Disiplin şube müdürlüklerinden Gürsel Yıldız, Sosyal Hizmetler, Eğitim, Trafik Tescil şubelerinden Erol Gül, Özel Güvenlik Şube Müdürlüğü'nden Gürkan Yiğit, Bilgi İşlem, Yabancılar ve Konak İlçe Emniyet Müdürlüğü'nden Vahit Pektaş.