23 Nisan 2024 Salı / 15 Sevval 1445

“Kocaoğlu’nun emekli olma zamanı geldi”

AK Parti İzmir Milletvekili Aydın Şengül, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun Çiğli’deki açılışta kendini eleştirenlere “edepsiz” demesinin son derece yakışıksız olduğunu belirterek, “Hizmete 9 yıldır aç olan İzmirli sonunda patladı.

İZMİR/STAR8 Mayıs 2013 Çarşamba 07:00 - Güncelleme:
“Kocaoğlu’nun emekli olma zamanı geldi”
Sayın Kocaoğlu’nun artık emeklilik zamanı geldi. Beceriksizliği iyice ayyuka çıkmış vaziyette En ufak eleştiriye tahammülü yok. Hemen sinirlenip sağa sola saldırıyor. Bu beceriksizliklerin halk tarafından dile getirilmesi psikolojisini bozmuş durumda” dedi.
İZBAN hattının Küçük Çiğli'yi ikiye bölmesi nedeniyle alt veya üstgeçit yapılmasını isteyen vatandaşların haklı taleplerini demokratik bir yöntemle dile getirdiğini hatırlatan Aydın Şengül, “Vatandaşların talepleri var. Küçük Çiğli’nin ikiye bölünmesini kabul edemiyorlar ve bu konuyla ilgili İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı’ndan yardım istiyorlar. Sayın Aziz Kocaoğlu’nun demokratik bir yöntemle taleplerini dile getiren vatandaşlarla polemiğe girmesini, hatta kendisinden çözüm bekleyen vatandaşlara ‘edepsiz’ demesini abes buluyorum. Bu tavır halkın temsilcisi olan bir Belediye Başkanı’na yakışmaz. Aziz Kocaoğlu, vatandaşı azarlamak, sorunlarının çözümü için senden yardım isteyenlere ‘edepsiz’ demek hiç yakışmadı. Siyaset bir değerler bütünüdür. Siyasetin en önemli değerlerinden birisi de tahammül duygusudur. Sayın Aziz Kocaoğlu’nun eleştiriye karşı hiç tahammülü yok. Kendisini sakin olmaya davet ediyorum” dedi.

Şengül şöyle konuştu:

“CHP bundan çok daha ağır ve antidemokratik birçok eyleme imza attı bu ülkede. Ancak kendilerine karşı en ufak bir sitem geldiğinde hemen vatandaşla karşı karşıya geliyorlar. Yerine getirilmeyen vaatlerle ve içi boş söylemlerle artık İzmir’in yönetilemeyeceği anlaşılmıştır. Sn. Kocaoğlu ve CHP İzmir’de yıllardır yaptıkları klişe siyaset tarzının artık karşılık bulmaması yüzünden gerilmiş vaziyette. Siyaset üretemiyorlar ve en ufak bir hadisede panik olup, siyasetin seviyesini düşürüyorlar. Kendilerini edebe davet ediyorum. İzmirli artık her şeyi görüyor. İnanıyorum ki İzmirlinin bu tavrı 2014 yerel seçimlerinde de sandığa yansıyacak.”

Şengül ayrıca yeri geldiği zaman İZBAN’ı tamamen kendilerinin yaptığını defalarca söyleyen CHP’lilerin eleştiriler gelince de İZBAN’nın ulaştırma Bakanlığına bağlı olduğunu açıklayarak çelişkiye düştüklerini ifade etti.