26 Nisan 2024 Cuma / 18 Sevval 1445

Pınar Kür, Yazarlıkta Ustalaşmak İsteyenleri Ayvalık'ta Bekliyor

Türk Edebiyatının usta kalemlerinden Pınar Kür, Ayvalık'ta yazmayı seven, yeteneğini geliştirmek isteyenleri bekliyor.

İZMİR/STAR26 Temmuz 2013 Cuma 07:00 - Güncelleme:
Pınar Kür, Yazarlıkta Ustalaşmak İsteyenleri Ayvalık'ta Bekliyor
On-Art İletişim Danışmanlığı bünyesinde gerçekleştirilen Art 10 Fikir Atölyeleri, yazarlık konusunda hedef belirleyip yaratıcılığını verimli kullanmayı öğrenmek isteyenlerin, yazılarını tekniğine uygun olarak profesyonelce yazabilmeleri için Pınar Kür'le buluşma sunuyor.

Daha önceki atölye çalışmalarına katılarak kitapları yayınlanan edebiyat dünyasının kazandığı yeni yazarlar arasına girmek isteyenler için Pınar Kür'le Art 10 Yazarlık Atölyesi, 6-10 Eylül 2013 tarihleri arasında Ayvalık Ticaret Odası'nda gerçekleştirilecek. Edebiyatta 37. yılını dolduran usta yazar Pınar Kür, katılımcılarla 5 gün boyunca birlikte olacak. Sadece 10 kişilik kontenjanı olan bu çok özel buluşmada yazarlığını geliştirmek isteyenlerin, Ayvalık'ın eşsiz doğasında, ilgi duyduğu türde yazmaları için gereken bilgi ve donanıma sahip olmaları sağlanacak.

ATO Ticaret Tarihi Galerisi'nde verilecek kokteylle başlayacak ve son gün Pınar KÜR'ün evinde verilecek “Veda Kokteyli” ile son bulacak atölyeye kayıt için 28 Ağustos 2013'e kadar 0232 421 44 40 numaralı telefondan [email protected] adresinden detaylı bilgi alınabilir.