25 Nisan 2024 Perşembe / 17 Sevval 1445

Sağlıklı bir gelecek umuduna EGİAD desteği

Kurulduğu 1990 yılından bu yana iş dünyasının ortak sesi haline gelen ve her yıl, sosyal faaliyetler kapsamında birçok organizasyona imza atan Ege Genç İşadamları Derneği - EGİAD, bu yıl ki kuruluş gecesi etkinliklerini büyük bir sosyal sorumluluk projesine aktarma kararı aldı.

İZMİR/STAR2 Nisan 2013 Salı 07:00 - Güncelleme:
Sağlıklı bir gelecek umuduna EGİAD desteği
Bu ay kuruluşunun 23. yılını geride bırakan EGİAD, 27 Nisan'da düzenleyeceği "Bizim Çocuklarımız Yardım Gecesi' organizasyonu ile sağlığını kaybetmiş çocuklara umut olacak. Ünlüler Orkestrası'nın sahne alacağı ve İzmir'de büyük ses getirmesi beklenen organizasyonun geliri, Dokuz Eylül Üniversitesi Çocuk Cerrahisi Ana Bilim Dalına aktarılacak.

İş dünyasını temsil eden ve bu alanda birçok proje gerçekleştiren EGİAD'ın, sosyal sorumluluk bilincini de ön planda tuttuğunu özellikle belirten Yönetim Kurulu Başkanı Seda Kaya, bir toplumun geleceğinde en önemli role sahip çocukların, sağlıklı bir gelecek umudunun kendileri için büyük önem taşıdığını ifade etti. Ünlü yazar Walter Scott'un "İnsanlar birbirlerine yardımdan el çektikleri gün insanlık yok olur, karşılıklı dayanışma olmazsa toplumlar olmaz" sözünü örnek gösteren Seda Kaya, çocuklar için yapılacak organizasyonun İzmir'de büyük ses getireceğine olan inancının tam olduğunu belirterek, "İş ve ekonomi dünyasının sıkıntı ve beklentilerini dile getirmekte her zaman öncü olduk. Ancak toplumların geleceğinin çocuklar üzerine inşa edildiğini de unutmamak gerekir. 'Bizim Çocuklarımız Projesi' kapsamında, göreve geldiğimizden bu yana miniklerimiz için Tiyatro Etkinlikleri, projemize gelir sağlayıcı Mug - Kupa satışları gerçekleştirdik. 4 Mayıs'ta Çakır Keyif Menderes'te yardıma muhtaç çocuklarımız için Bahar Şenliği organizasyonumuz için de hazırlıklarımız sürmekte. Bu kapsamdaki etkinlikler çerçevesinde önümüzde büyük bir organizasyon daha bizi beklemekte. Geleceğimiz ve umudumuz olan çocuklarımız yararına gerçekleştireceğimiz bu yardım gecesi ile elde edeceğimiz geliri, 9 Eylül Üniversitesi Çocuk Cerrahisi Ana Bilim Dalı cihazlarının alımına aktaracağız. 'Sağlığı olanın umudu, umudu olanın her şeyi vardır' sloganıyla çıktığımız bu yolda 'Bizim Çocuklarımız'ın geleceklerine katkı sağlayacağımız için mutluyuz" şeklinde konuştu.

EGİAD'ın Aralık ayında göreve gelen yeni Yönetim Kurulu'nun sosyal içerikli projeleri son derece önemsediğini de hatırlatan Kaya, "Yemekli olarak düzenlenen, İzmir iş ve cemiyet dünyasında büyük ses getirmesi beklenen geceye tüm yardımseverlerimizi davet ediyoruz. Geleceğimiz olan çocuklarımız için yapacağımız yardımlar bizleri daha doğru ve dayanışma içinde bir toplum haline getirecektir" dedi.

BİZİM ÇOCUKLARIMIZ GECESİ'NDE ÜNLÜLER ORKESTRASI - "EXTRA ORCHESTRA" SAHNE ALACAK
İnnovasyona büyük önem veren EGİAD'ın Bizim Çocuklarımız Gecesi'nde sahne alacak olan grup da bir bakıma müzik alanında değişime imza atan Ünlüler Orkestrası olacak. Grup üyeleri arasında Metin Özülkü, Ferda Anıl Yarkın, Harun Kolçak, Hazım Körmükçü, Sibel Alaş, Reyhan Karaca, Asım Ekren'in de yer aldığı Ünlüler Orkestrası - "Extra Orchestra", organizasyon kapsamında 27 Nisan Cumartesi gecesi İzmir Arena'da sahne alacak. Bas gitarda Harun Kolçak, kemanda Ferda Anıl Yarkın, kabak kemanede Reyhan Karaca, gitarda Metin Özülkü, davulda Asım Ekren, perküsyonda Hazım Körmükçü ve klavyede Feyyaz Kuruş'tan oluşan orkestra, gösterisinde 'Üzülme', 'Sevdik Sevdalandık', 'Oyalama Beni' ve 'Gir Kanıma' gibi pop müzikte akıllarda yer etmiş eserleri seslendirecek.