27 Nisan 2024 Cumartesi / 19 Sevval 1445

Sanatçılara Yapılan Mahalle Baskısına Bir Tepki de Hotar’dan

12.Cumhurbaşkanı Adayı Başbakan Erdoğan’ın Vizyon Belgesi Tanıtım toplantısına katılan sanatçı ve sporculara karşı başlatılan olumsuz kampanyaya bir tepki de AK Parti Sosyal İşler ’den Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Prof.Dr. Nükhet Hotar’dan geldi…

İZMİR/STAR16 Temmuz 2014 Çarşamba 07:00 - Güncelleme:
Sanatçılara Yapılan Mahalle Baskısına Bir Tepki de Hotar’dan
Hotar “ Sosyal İşler Başkanlığı olarak 12 yıldır düzenlediğimiz her türlü etkinlik ve projeye hiçbir karşılık beklemeden destek veren ve katılan tüm sanatçı, sporcu, bilim adamı kısaca tüm katılımcılara bir kez daha yürekten teşekkür ediyoruz. Programlarımıza katılarak hem tecrübe birikimlerini paylaşmışlar hem de farkındalık oluşturarak sosyal sorumluluk projelerinin daha etkin ve yaygın olarak kamuoyunda karşılık bulmasına katkı sağlamışlardır.
Türkiye için, çocuklarımızın geleceği için kendi etkinlik alanlarında katkı vermek amacını taşıyan, herhangi bir siyasi taassup ve yobazlık içinde olmadan sosyal konuları önceleyen herkesi tarih şükranla anacaktır. Bu çerçevede Cumhurbaşkanı adayımız Başbakanımız Sn; Recep Tayyip Erdogan’ın Cumhurbaşkanlığı vizyon belgesi tanıtım toplantısına katılan misafirlerimize karşı teşebbüs edilen olumsuz davranış ve sözler katlanarak ve tarihte de kara bir leke olarak sahiplerine geri dönecektir. Diktatörlük, Mahalle baskısı, İnsan Hakları, Özgürlük, Demokrasi gibi kavramları kendi amaçları doğrultusunda ve işlerine geldiği gibi kullananlar 21. YY. Türkiye’sinin yani yeni Türkiye’nin vizyonunun dışında kalacaklardır. Mahalle baskısından veya davet edilmemiş olmaktan dolayı yaşadığı kıskançlık ve benzeri duygulara sahip olanlarda Türkiye’nin bu yeni yolculuğunda istedikleri an yerlerini alacaklardır. Sosyal konuları, Türkiye’nin çıkarlarını, dezavantajlı grupları ve bu konular için çalışanları önemsemeyen iflah olmaz bir tutum içinde olanlar da ümit ediyor ve diliyorum ki insanlık suçu oluşturabilecek boyuta varan bu tutumlarından vazgeçer ve ülke çıkarlarını öncelerler. Sanat, İş ve Spor Dünyasından Programlarımıza katılan Misafirlerimize verdikleri destekten dolayı tekrar tüm teşekkürlerimi ve saygılarımı sunuyorum “dedi.