26 Nisan 2024 Cuma / 18 Sevval 1445

“Selçuk'u Birlikle İleriye Taşıyacağız”

Selçuk Belediyesi Başkanı Dahi Zeynel Bakıcı, yılın son meclis toplantısında Selçuk'un geleceğine yönelik kararları birlik ve bütünlük içerisinde meclis üyeleriyle oylayacaklarını söyledi.

İZMİR/ STAR18 Aralık 2014 Perşembe 07:00 - Güncelleme:
“Selçuk'u Birlikle İleriye Taşıyacağız”
Başkan Bakıcı, “Selçuk'ta geride bıraktığımız 8 ayda yaptığımız oylamalarla ileriye doğru ciddi mesafe aldık. Gelecek yılda da bu birlik ve bütünlüğümüzün süreceğini biliyorum, bundan şüphem yok. Hep beraber Selçuk için kararlar alacağız” dedi. Olağanüstü toplanan mecliste, 33'üncü kez yapılacak olan Selçuk Efes Deve Güreşleri Festivalinin gündemden çıkarılması oylandı. 
 
'BEN DEĞİL BİZ' VURGUSU
Geçtiğimiz gün yapılan Turizm Çalıştayı'nda “Ben değil, biz olacağız” açıklaması yaparak bir olmanın önemine dikkat çeken Selçuk Belediye Başkanı Zeynel Bakıcı, aynı beraberlik mesajını Meclis toplantısında da verdi. “Tek başıma değil, birlik içerisinde Selçuk'un geleceğine yönelik oylamaları değerli meclis üyelerimizle birlikte yapacağız” diye konuşan Bakıcı, önümüzdeki dönem prestij kararlar alınacağını ifade etti. Güzel işler başarılacağını belirten Bakıcı, “Selçuk gibi dünyanın gözünün üzerinde olduğu ilçemizi, gözde bir turizm kenti yapmanın yanı sıra, diğer alanlarda da öncü ve önce olmasını hedeflemiştik. Başarılar hepimizin başarısı olacak. Selçuk için alınacak her türlü kararda herkesin kararı önemlidir” şeklinde konuştu. 
 
FESTİVALİ BELEDİYE DESTEĞİYLE DERNEK YAPACAK
Olağanüstü Meclis toplantısında yaklaşık 3 aydır meclis gündeminde yer alan Selçuk Efes Deve Güreşleri Festivali'nin daha önce gündeme alınmasına rağmen gündemden çıkarılması oylandı. Meclis üyelerinin oylarıyla gündemden çıkarılan Festival, Selçuk Belediyesi'nin desteğiyle Selçuk Efes Devecilik Kültürü ve Deve Güreşleri Derneği tarafından düzenlenecek.