24 Nisan 2024 Çarşamba / 16 Sevval 1445

Şengül'den Şenol'a; 'Mağduriyet Üzerinden İstismar Yapma'

AK Parti İzmir Milletvekili Aydın Şengül, Gaziemir Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol'un, Sarnıç'taki 2B arazilerinin tapu sorunu ile ilgili kendilerinin seçim öncesi yaptığı girişimleri konu alan açıklamasına yanıt verdi.

İZMİR/STAR23 Nisan 2014 Çarşamba 07:00 - Güncelleme:
Şengül'den Şenol'a; 'Mağduriyet Üzerinden İstismar Yapma'
AK Parti olarak seçim öncesi Gaziemir'de verdikleri sözlerin arkasında olduklarını belirten Aydın Şengül, "Kimse karnından konuşmasın. Biz gerekli müracaatları yaptık. İlk torba yasa ile bu sorunu kökünden çözeceğiz. Sarnıç'taki vatandaşlarımızın mağduriyetini gidermek boynumuzun borcudur. Kimse, vatandaşlarımızın mağduriyeti üzerinden siyasi prim kazanma, bunu bir istismar vesilesi olarak görme gayretine girmesin. Herkes kimin ne olduğunu, ne yaptığını iyi biliyor." dedi.

SÖZ VERDİK, SORUN ÇÖZÜLECEK
Sarnıç'taki konuyu iyi bildiklerini ve yakından takip ettiklerini belirten AK Parti İzmir Milletvekili Aydın Şengül, Gaziemir Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol'un ise konuyu bilmediğini, kendisine verilen talimatlar neticesinde konuştuğunu belirtti. Şenol'un sağlıklı bir kafa yapısıyla hareket etmediğini ve boş konuştuğunu ifade eden Şengül, "Gaziemir Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol'u hepimiz tanıyoruz. Kendisinin bu yaptığı açıklama nasıl bir kafa yapısıyla, ruh haliyle yapılmıştır bilemiyorum. Sözlerine dikkat etsin, bizi kendileriyle karıştırmasın. Daha konunun ne olduğunu bilmiyor ama boş boş konuşmayı çok iyi biliyor. Biz verdiğimiz sözlerin takipçisiyiz. Ayrıca bir yere hizmet ederken bize oy verilip verilmediğine bakmayız. Biz bize oy verenler kadar vermeyenlerin de sorunlarını çözme noktasında kendimizi sorumlu hissediyoruz. AK Parti'yi diğer partilerden ayıran en önemli fark, bizler çok düşünür zor söz verir ama söz verince de sözümüzü yerine getiririz. Söz verip verdiği sözü tutmamak CHP'nin işidir, Halil İbrahim Şenol'un işidir. Biz Sarnıç'a söz verdik, 2B sorunu, tapu sorunu çözülecek" diye konuştu.