25 Nisan 2024 Perşembe / 17 Sevval 1445

Şenocak İzmir Kitap Fuarında okurlarıyla buluştu

İzmirli Araştırmacı yazar Bülent Şenocak, “Düş Yollarda Kırıldı” adlı romanı ile İzmir Kitap Fuarında okurlarıyla yeniden buluştu. Şenocak, “Düş Yollarda Kırıldı” kitabını ilk kez Yakın Kitabevi’ndeki imza gününde okurlarıyla tanıştırmıştı.

İZMİR/STAR23 Nisan 2013 Salı 07:00 - Güncelleme:
Şenocak İzmir Kitap Fuarında okurlarıyla buluştu
Yoğun geçen sanayicilik yaşamının ardından “Levant’in Yıldızı İzmir” ve “İnsanlaştırılan Tanrı” adlı kitapları ile edebiyat dünyasında da tanınan araştırmacı yazar Bülent Şenocak “Düş Yollarda Kırıldı” adlı romanını bu yıl 18.’si düzenlenen İzmir Kitap Fuarı’nda okuyucuları için imzaladı. TÜYAP Kitap Fuarı’nda okurlarıyla bir araya gelen Şenocak imza gününde çok özel bir sürpriz yaşadı. “Düş Yollarda Kırıldı” adlı romanın ortaya çıkmasında geçen 5 yıl boyunca annesi Pembe Galip ve Şam Valisi olarak tanınan büyük amcaları Tahsin Uzer’in anılarını Şenocak’la paylaşan Vasıf Galip aralarında dostluk oluşan Şenocak’ı mutlu gününde yalnız bırakmadı.

“Düş Yollarda Kırıldı” adlı romanına gösterilen ilgiden memnun kalan Şenocak, Vasıf Galip’i de kitapseverlerle tanıştırdı. 1969 yılında İngiltere’de yaşamını sürdürmeye başlayan Galip, orada yaşamaya devam ediyor. “Düş Yollarda Kırıldı”nın imza gününe özel olarak katıldığını söyleyen Vasıf Galip gördüğü ilgi karşısında hayranlığını okurlarla gerçekleştirdiği birebir konuşmalar ile gösterdi.