19 Nisan 2024 Cuma / 11 Sevval 1445

TGTV Denizli Şubesi'nden Başkan Zolan'a Ziyaret

Denizli'de 36 sivil toplum kuruluşunun oluşturduğu Türkiye Gönüllü Teşekküller Vakfı (TGTV) Denizli Şubesi, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'ı ziyaret etti.

STAR/İZMİR27 Ağustos 2014 Çarşamba 07:00 - Güncelleme:
TGTV Denizli Şubesi'nden Başkan Zolan'a Ziyaret

Tavşan, Başkan Yardımcısı Salih Tekin ve İcra Kurulu Üyeleri, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'ı makamında ziyaret etti. Başkan Zolan, burada yaptığı konuşmada, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, TGTV Denizli Şubesi'nin yaptığı çalışmaları yakından takip ettiğini kaydetti. Sivil toplum kuruluşlarının muhatabının doğrudan vatandaşlar olduğunu işaret eden Büyükşehir Belediye Başkanı Zolan, günümüzde devletin yanında sivil toplum örgütlerinin de ciddi görevler üstlendiğini belirterek, "Sivil toplum örgütleri gönüllülük usulüyle, kar amacı gütmeden, toplum ve ülkemiz için çalışan kurumlarımızdır. TGTV da söz konusu sivil toplum örgütleri arasında önde gelen kuruluşlardandır. TGTV Denizli Şubesi ile gerek kentimiz ve gerekse ülkemiz menfaatine olacak her türlü çalışmaya destek vermeye hazırız" diye konuştu.

TGTV Denizli Şube Başkanı Osman Tavşan ise, ziyarette, Başkan Zolan ile Denizli için neler yapılabileceğini konuştuklarını belirterek, Türkiye'nin menfaati için çalıştıklarını, bunun için Büyükşehir Belediyesi ile birlikte hareket etmeye hazır olduklarını kaydetti.