19 Nisan 2024 Cuma / 11 Sevval 1445

Üreticiler zarları birincilik için salladı

'Anadolu Geleneklerini Yaşatıyoruz' sloganıyla yola çıkan ve 2 bin köyde 10 bin üreticiyle bir araya gelen Anadolubank, bu yıl ilkini gerçekleştirdiği 'Geleneksel Tavla Turnuvası Finali' için İzmir'de üreticilerle buluştu. Kazananın sürpriz ödüller ile ödüllendirildiği Anadolubank Tavla Turnuvası'na Anadolubank yöneticileri, belediye başkanı ve kaymakamların yanı sıra 400 üretici katıldı.

Star/İzmir10 Eylül 2012 Pazartesi 07:00 - Güncelleme:
Üreticiler zarları birincilik için salladı
Üreticilere verdiği desteklerin yanı sıra onlar için sosyal sorumluluk projeleri de geliştiren Anadolubank, Anadolu Geleneklerini Yaşatıyoruz Tarım Tavla Turnuvası'nın finalini İzmir'de gerçekleştirdi. Finalde birinciliği Antakya Madenboyu'ndan Şaki Açıkgöz, ikinciliği Antakya Tokaçlı'dan İlyas Dipkaya, üçüncülüğü ise Manisa Akhisar Tütenli'den Halil İbrahim Sarı aldı. Birinci ve ikinci olan finalistlere yurtdışı, üçüncü oln finaliste ise yurtiçi tatili hediye edildi. Ayrıca, Muğla Milas'tan Süleyman Çırak'a sürpriz tatil hediye edildi. verildi. Dereceye giremeyen Çırak, turnuvanın yarı finalinde, Anadolubank yöneticilerine yeni evlendiğini, finali kazanırsa ödülü balayı tatili olarak değerlendireceğini belirtmişti. Anadolubank yöneticileri dereceye giremeyen Çırak'a balayı yapabilmesi için tatil hediye etti.

Organizasyona Anadolubank Genel Müdürü Gökhan Günay, Anadolubank Hazine ve Perakende Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Recep Atakan, Anadolubank İnsan Kaynakları Genel Müdür Yardımcısı İsmet Demir, Karşıyaka Kaymakamı Mehmet Emin Avcı, Mursallı Belediye Başkanı Hayri Altay, bölgenin ziraat odası başkanları, TARİŞ birlik başkanları ve muhtarların yanı sıra 400 üretici katıldı.

Banka olarak, Anadolu geleneklerini yaşatmak adına 205 köyde 10 bin üreticiyle bir araya geldiklerini ifade eden Anadolubank Hazine ve Perakende Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Recep Atakan, "Üreticilerle birlikte Anadolu'nun her sene bir geleneğini yaşatmak üzere etkinlik planladık. 205 köyde 10 bin üreticiyle tavla turnuvaları düzenledik" dedi.
"Geleneklerimizi yaşatmaya devam edeceğiz"

Turnuvanın, yerel yönetimler, kamu görevlileri, kooperatif ve birlik başkanlarının katılımlarıyla şenlikler haline dönüştüğüne dikkat çeken Atakan, sözlerini şöyle sürdürdü: "Geleceğin sektörü olan tarımın finansmanında önümüzdeki yıllarda daha aktif olacağız. Üreticiyle sırt sırta hareket edebilmek için birebir iletişimimize bundan sonraki yıllarda da devam edeceğiz. Bu yıl tavlanın işlendiği Anadolu Geleneklerini Yaşatıyoruz konseptini her sene yeni bir başlık altında işliyor olacağız."

Tarım bankacılığının Anadolubank için önemli bir iş kolu olduğunun altını çizen Atakan, tarım bankacılığında büyümeyi planladıklarını da sözlerine ekledi. Turnuvanın ardından üreticiler İzzet Altınmeşe ve Belkıs Akkale konseriyle eğlendiler.