25 Nisan 2024 Perşembe / 17 Sevval 1445

Vali Toprak'tan Orkide'ye Teşekkür

İzmir fuarlarının önde gelen destekçisi Orkide'nin standını ziyaret eden İzmir Valisi Toprak, “Orkide, gerçek bir İzmirli olduğunu ilk kez düzenlenen FOODEX'e verdiği destekle bir kez daha gösterdi” diyerek teşekkür etti.

İZMİR/STAR25 Ekim 2014 Cumartesi 07:00 - Güncelleme:
Vali Toprak'tan Orkide'ye Teşekkür
Küçükbay A.Ş., “Gıda'nın Başkentinde Dev Buluşma” sloganıyla bu yıl ilk kez kapılarını açan İzmir FOODEX Gıda ve Gıda Teknolojileri Fuarı'ndaki yerini aldı. Orkide ve yeni yatırımı Ekiz markalarıyla fuarda yerli ve yabancı ziyaretçilerden tam not alan Küçükbay A.Ş. standlarını, fuarın açılışında bulunan Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakan Yardımcısı Kutbettin Arzu, İzmir Valisi Mustafa Toprak ve beraberindeki heyet ziyaret etti. İzmir Valisi Toprak, “Bitkisel yağ sektöründe ülkemizi dünya pazarlarında başarıyla temsil eden Küçükbay A.Ş., gerçek bir İzmirli olduğunu Foodex'e verdiği destekle bir kez daha gösterdi” diyerek teşekkür etti.
 
Türkiye'nin gıda ürünleri ihracatının büyük bölümünü karşılayan İzmir'de, gıda ve gıda teknolojileri üzerine uluslararası düzeyde bir fuar organizasyonunun önemli olduğunu dile getiren Küçükbay A.Ş. İç Satış ve Pazarlama Koordinatörü Kaya Büker, “Kentimizde yeni bir fuar doğuyor. Fuarla, tarım ve gıda alanında üretim odaklı şehir olan İzmir için büyük bir eksiklik giderildi. Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığımız'ın da bu organizasyonda önemli çalışmaları var. Küçükbay A.Ş. olarak kentimizde düzenlenen fuar organizasyonlarında yer almayı sosyal sorumluluk projesi olarak görüyor ve önemsiyoruz. Bu yıl ilki düzenlenen Foodex Gıda ve Gıda Teknolojileri Fuarı'nın önümüzdeki yıllarda daha da ileriye taşınması,  ülkemizin ve dünyanın prestijli fuarları arasındaki yerini alması için elimizden gelen desteği vermeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu.