26 Nisan 2024 Cuma / 18 Sevval 1445

Veysel Eroğlu'na Doğum Günü Süprizi

Ak Parti Fethiye İlçe Başkanı Mustafa Ali Türkan, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu'nun 65. yaş günü için doğum günü süprizi hazırladı. Bakan Eroğlu, süpriz karşısında oldukça duygulandı.

ERDOĞAN CANKUŞ18 Ağustos 2013 Pazar 07:00 - Güncelleme:
Veysel Eroğlu'na Doğum Günü Süprizi
65 Milyon TL'lik yatırımların toplu temel atma ve açılış törenine katılmak ve çeşitli temaslarda bulunmak için Muğla'nın Fethiye ilçesine gelen Bakan Eroğlu bir süprizle karşılaştı. Veysel Eroğlu'na Ak Parti Fethiye ilçe binasında İlçe Başkanı Mustafa Ali Türkan tarafından doğum günü sürprizi yapıldı. 65 yaşına basan Bakan Eroğlu'na parti ilçe binasında üzerinde "Daha nice başarılı yıllara" yazılı olan doğum günü pastası getirilince oldukça duygulandı. Pastayı Ak Parti Muğla Milletvekilleri Ali Boğa, Yüksel Özden ve İlçe Başkanı Mustafa Ali Türkan'la birlikte kesen Bakan Veysel Eroğlu, kaç yaşına girdiniz sorusuna, "Çok yaş, ama biz vekilimizle 35-36 yaşındayız" diye cevap verdi.

BELEDİYE BAŞKANLIĞINA ADAY OLMAYACAK
Eroğlu, yaklaşan yerel seçimlerde Belediye Başkanlığına adaylığını koyacağı yönündeki haberlerin de gerçek olmadığını belirterek, bir dönem daha Bakan olarak hizmet etmeyi düşündüğünü söyledi.

Fethiye körfezi sahil bandından yürüyen Bakan Eroğlu bir ara körfez'de gezinen bir caretta caretta kaplumbağasını görünce kısa süre kaplumbağayı izledi. Karşılaştığı İngiliz uyruklu turistlerle de sohbet etme fırsatı bulan Bakan Eroğlu İngilizlerin Türkiye'de mutlu olmasından duyduğu memnuniyeti de dile getirdi.