17 Nisan 2024 Çarşamba / 9 Sevval 1445

Yazırlı – Pirlibey Yol Yapımında Mutlu Sona Doğru

Yapımı yılan hikayesine dönen Yazırlı-Pirlibey arasındaki yol yapımı nihayet başlıyor. Ak Parti Aydın Milletvekili Ali Gültekin Kılınç’ın yoğun temasları sonucu yatırım planına alınan yolun 2013 yılı sonuna kadar bitirilmesi planlanıyor.

AYDIN/STAR25 Temmuz 2013 Perşembe 07:00 - Güncelleme:
Yazırlı – Pirlibey Yol Yapımında Mutlu Sona Doğru
Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin tatile girmesiyle seçim bölgesi Aydın’a dönen Ali Gültekin Kılınç, ayağının tozuyla parti çalışmalarına başladı. Ak parti Nazilli ilçe binasında vatandaşların sorunlarını dinleyen Kılınç, bol bol not alarak kendisine iletilen taleplerin yerine getirilmesi hususunda ilgili daire amirlerine talimat verdi. Ali Gültekin Kılınç, yıllardır yapılamayan Yazırlı-Pirlibey arasındaki yolun 2013 yılı sonuna kadar bitirileceği müjdesini de verdi. Bunun için gerekli yazışmaların tamamlandığını ve çalışmalara bir an önce başlanacağını kaydeden Kılınç, “Bu yolu bitirmek bize nasipmiş” diyerek yıllardır bozuk zeminde yolculuk yapan köylüleri sevindirmiş oldu.

YENİ ANAYASA ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR
Türkiye büyük millet meclisinin (TBMM) 2012-2013 yasama döneminde çok önemli kararların altına imza attığını ifade eden AK Parti Aydın Milletvekili Ali Gültekin Kılınç, iktidarlarının milletin çıkarına olan her şeyin arkasında olduğunu belirtti. Yeni anayasa konusunda muhalefet partileriyle ortak hareket ettiklerini kaydeden Kılınç, “2010 yılında gerçekleşen referandumda vatandaşın verdiği oylar neticesinde yeni anayasamızı geliştirmeye başladık. Yeni anayasa için dört partimizle birlikte çalışmalar yaparak oy birliği ile kararlar aldık. Yeni yasama döneminde çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

NAZİLLİ’YE YENİ SPOR KOMPLEKSİ
Aydın gençlik spor il müdürü Zeynel akın ve Nazilli kaymakamı Mehmet okur ile birlikte geçtiğimiz günlerde Nazilli’de yapılması düşünülen tam teşekküllü spor kompleksi için Arslanlı, aşağı Nazilli ve Yıldıztepe’de arazi tespit çalışması yaptıklarını ifade eden Kılınç, “Nazilli 150 bini aşkın nüfusu olan bir cazibe merkezi. Gençlerimizi ortak mekanda bir araya getirecek sosyal projenin ilk adımlarını attık. Nazilli’ye böylesine güzel bir gençlik kompleksi kazandıracak olmanın gururu içerisindeyiz. Kaymakamımız ve ilçe başkanımız ile birlikte geçtiğimiz gülenlerde İl Gençlik ve Spor müdürümüze ziyarette bulunduk. Projenin yerinin belirlenmesi konusunda çeşitli tespitlerde bulunarak ihale için çalışmalara başladık. Umarız gençlerimiz için yararlı olacak, güzel bir projenin oluşmasına vesile oluruz” dedi.