20 Nisan 2024 Cumartesi / 12 Sevval 1445

Zolan, Milletimiz Sözünü Söyledi Sıra Bizde

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, hafta sonu gerçekleştirilen Çardak, Honaz, Babadağ, Sarayköy, Güney Çivril ve Baklan gezisini değerlendirdi. Başkan Zolan, ' Milletimiz seçimlerde söyleyeceğini söyledi. Sıra bizde. Şimdi söz söyleme zamanı değil iş zamanı. Seçimlerden önce ne söylediysek göreceksiniz hepsi bir bir yerine gelecek. Büyükşehir ile herkes mutlu olacak' dedi.

STAR/İZMİR14 Nisan 2014 Pazartesi 07:00 - Güncelleme:
Zolan, Milletimiz Sözünü Söyledi Sıra Bizde

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Denizli Valisi Abdülkadir Demir, Denizli milletvekilleri Mehmet Yüksel ve Nurcan Dalbudak ile birlikte hafta sonu gerçekleştirilen Çardak, Honaz, Babadağ, Sarayköy, Güney Çivril ve Baklan gezilerine ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Adım attıkları her yerde vatandaşların yoğun sevgisi ile karşılandıklarını ve bunun mutluluğunu yaşadığını dile getiren Büyükşehir Belediye Başkanı Zolan, " Seçimler sonrası iki haftadır ilçe gezileri gerçekleştiriyoruz. Denizli için gece gündüz çalışan bir ekiple Sayın Bakanımızla, Valimizle, Milletvekillerimizle birlikte gerçekleştirdiğimiz bu geziler bizi son derece mutlu ediyor. İnsanlarımızın gözlerinde bize olan güvenlerini görmek hem mutluluk veriyor hem de sorumluluğumuzun ne kadar büyük olduğunu hatırlatıyor. İnsanlarımızın yaşadıkları bölge ile ilgili beklentileri olduğunu biliyoruz. Bu beklentilerinin bizimle karşılık bulacağını biliyorlar. Vatandaşlarımız bize güveniyorlar ve taleplerinin bizim tarafımızdan gerçekleştirilebileceğine eminler. Biz de var gücümüzle onların isteklerini yerine getirmek için ter dökeceğiz. Seçim öncesi ne söylediysek harfiyen yerine getirmek için önümüzdeki 5 yıl boyunca çalışacağız. Ne söz verdiysek yapacak, daha fazlasını yapmak için şartları zorlayacağız. Milletimiz seçimlerde söyleyeceğini söyledi. Sıra bizde. Şimdi söz söyleme zamanı değil iş zamanı. Seçimlerden önce ne söylediysek göreceksiniz hepsi bir bir yerine gelecek. Büyükşehir ile herkes mutlu olacak " dedi.

Artık seçimlerin geride kaldığını, şimdi hizmet üretme zamanı olduğunu dile getiren Başkan Zolan sözlerini şöyle sürdürdü: " Biz hep büyükşehirin imkanlarının tüm Denizli'yi olduğundan bambaşka bir noktaya getireceğini söyledik. Seçimlerin bir milat olduğunu anlattık. Seçimler geride kaldı. Şimdi çalışma zamanı. İlçe Belediyelerimiz ile birlikte gerekli koordinasyonu sağlayarak tüm ilçelerimizde en acilden başlayarak sorunları çözeceğiz. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. İlçe belediyesi ve Denizli Büyükşehir Belediyesi ile birlikte insanımızı yaşadığı yerde mutlu etmek için ne gerekiyorsa yapacağız. Gerçekleştirdiğimiz gezilerde vatandaşlarımızın bizlere 'Size güveniyoruz' demeleri bizim için hizmet koşusunun başlaması anlamına geliyor. Ne demiştik yola çıkarken? Denizli'de ne varsa buralarda da o olacak demiştik. Biz Bismillah dedik ve çalışmalarımıza başladık. Herkes görecek ki bir kaç yıl sonra Denizli'nin her noktası kent merkezi gibi olacak. Bizden sevgisini esirgemeyen, bize güvenen herkese bir kez daha teşekkür ediyorum."