26 Nisan 2024 Cuma / 18 Sevval 1445

Ağaoğlu, Belçikalı Beaulieu’yi yatırma çağırdı

Ali Ağaoğlu, Türkiye pazarına girerek geçtiğimiz yıl ofis açan Belçikalı zemin kaplamaları üreticisi Beaulieu’yi, Türkiye’de üretim yapmaya davet etti. Şirket ise üretime uzun vadede sıcak baktıklarını ancak önceliklerinin bir depo kurmak olduğunu açıkladı.

17 Aralık 2014 Çarşamba 07:00 - Güncelleme:
Ağaoğlu, Belçikalı Beaulieu’yi yatırma çağırdı
Belçikalı zemin kaplama devi Beaulieu ‘Maslak 1453 Projesi’nde 300 bin metrekarelik zemin kaplamasıyla en büyük anlaşmasını Ağaoğlu ile yaptı. 2013’te Türkiye satış ofisi açan Beaulieu’nun Ağaoğlu ile işbirliği nedeniyle düzenlenen toplantıda konuşan Ağaoğlu Şirketler Grubu Başkanı Ali Ağaoğlu, Belçikalı şirketi Türkiye’de üretim yapmaya davet etti. Ağaoğlu “Parkeye çok önem verdik. Dünya markası Beaulieu’yi tercih ettik ve 300 bin metrekare sipariş geçtik. Bu dünyada tek projede kullanılan en fazla parke. Dünyanın en stratejik noktasında yer alan Türkiye, inşaat pazarında dünyanın büyüyen ikinci ülkesi. Beaulieu’yu burada üretim yapmaya davet ediyorum. Üretim yapmaları halinde hem Asya ve Ortadoğu pazarlarına daha rahat erişimi sağlarlar ve teknolojiyi buraya taşırlar” dedi. 
 
2015 ikinci yarıda büyüme olur
 
Maslak 1453 Projesi’nde satışların yüzde 70’in üzerinde olduğunu belirten Ali Ağaoğlu, İstanbul Finans Merkezi’nde ruhsat aldıklarını ve satışa hazırlandıklarını söyledi. Toplantıda 2015 beklentilerini de açıklayan Ağaoğlu “2015’te seçim var. İnşaat için ilk dönem yine biraz stabil geçer ama ikinci yarıda yüzde 10’ların üzerinde büyüme olur. Stratejimizi buna göre yapıyoruz” dedi.