19 Nisan 2024 Cuma / 11 Sevval 1445

BNR yatakları yeni ürünlerini tanıttı

BRN Yatakları yeni ürettiği yataklar ve Ofis Tekin tarafından tasarlanan mobilyalar tanıtıldı. Tanıtım programına ‘Deniz Yıldızı’ dizisinin yıldızı Başak Akbay da katıldı.

iha20 Nisan 2014 Pazar 07:00 - Güncelleme:
BNR yatakları yeni ürünlerini tanıttı
Tanıtımda yıldız oyuncu çalışma masasına oturarak, iş kadının günlük iş yaşamını yansıtırken, diğer taraftan Akbay iş yorgunluğunu üzerinden atmak için pijamalarını giyerek BRN Yatakları’nda yorgunluk attı. Akbay, BRN Yatakları’nın çok rahat olduğunu belirterek, sette böyle yatakların bulunmadığının altını çizdi.
BRN Yatakları Ankara Bölge Müdürü Serdar Basat, yatak üretimine 1999 yılında ihracat ile başladıklarını anlatarak, “Genel Müdür yardımcımız Berna İlter ürünlerimizi geliştirdi. Kendisi Türkiye’nin ilk kadın girişimcisi ve dünyada on kadın girişimciden birisidir. 1999 yılında yatak ihracatı ile başlıyor. Şu anda 70 ülkeye ihracat yapıyor” diye konuştu.
2012 yılında Türkiye pazarına girdiklerini söyleyen Basat, “Şu anda 50’ye yakın mağaza hedeflemiş durumda. Şu an13 mağaza hizmete girdi. Ankara’da da 1,5 yıldır Armada Alışveriş merkezi’nde müşterilerine hizmet vermektedir” dedi.
BRN yatakları’ndan bahseden Basat, “İnsan sağlığı için, insan vücudunun ergonomik yapısına göre üretiliyor. Ayrıca uluslaarası alanda, Türkiye’de bir ilki başarmış bir firmadır. 13 bin 408 endüstriyel sağlık sertifikasını almış. Gıda üretir gibi yatak üretiyoruz” ifadelerini kullandı.
Ofis Tekin sahibi Cemal Tekin, 2003 yılında mobilya üretimine toptan satış yaparak Siteler’de başladıklarını söyleyerek, “Yakın zamanda yeni mağazamız açılacak. Yaptığımız ürünlerde kaliteden ödün vermiyoruz. En önemli önceliğimiz insan sağlığı” şeklinde konuştu.
Gerçekleştirdikleri organizasyonla ilgili olarak Tekin, “Evdeki yatak konforunun ofisteki konforla aynı olması gerektiği, insan sağlığına daha fazla önem vermemiz gerektiğini anlatmaya çalışıyoruz. Ürünlerimizde ithal ürün kullanmıyoruz, ürünlerimiz yüzde 100 yerli üretim” ifadelerini kullandı.