23 Nisan 2024 Salı / 15 Sevval 1445

Borsada paralel cinayet!

Bağdat Caddesi’nde iki kişinin ölümüyle sonuçlanan olayın perde arkasından paralel ilişkiler çıktı. Borsa çevrelerinde ‘perşembe toplantılarının aranan ismi borsacı H.S.’nin maktullerden aldığı paraları Bank Asya hisselerinde batırdığı konuşuluyor.

HABER MERKEZİ17 Eylül 2014 Çarşamba 07:00 - Güncelleme:
Borsada paralel cinayet!

Bağdat Caddesi Caddebostan’da önceki gün iki kişinin ölümüyle sonuçlanan silahlı kavganın perde arkasından borsada paralel ilişkiler çıktı. Çıkan tartışmada iki kişiye silahla saldırarak öldüren ve polis tarafından gözaltına alınan Halim S.’nin paralel yapının ‘perşembe toplantıları’nın aranan isimlerinden olduğu söyleniyor.

Borsa kulislerinde konuşulanlara göre borsada daha önceden ‘gömlekçi’ tabiriyle kendi adına işlem yapan broker olarak çalışan Halim S., son yıllarda çevresindeki insanlardan topladığı parayı yönetmeye başlıyor. Bu işi yaparken de yine paralel yapıya yakınlığıyla bilinen ünlü eski futbolcunun parasını yöneten kardeşinin de aralarında bulunduğu grupla ortak hareket ediyor. Spekülatif işlemlere imza atan bu gruptakileri borsa çevreleri paralel yapıya yakınlığı nedeniyle ‘mübarek kardeşler’ ya da ‘Daltonlar’ lakabıyla biliyor.