27 Nisan 2024 Cumartesi / 19 Sevval 1445

‘Dahi Bellek’ İstanbul’u çizmeye geldi

Tahincioğlu, Palladium Tower’ın açılışı nedeniyle ‘Dahi Bellek’ lakaplı boyama sanatçısı Stephen Wiltshire’ı Türkiye’ye davet etti. Wiltshire, helikopterle gezdiği İstanbul’u 5 gün boyunca dev bir tuvale çizecek.

23 Eylül 2014 Salı 07:00 - Güncelleme:
‘Dahi Bellek’ İstanbul’u çizmeye geldi

Tahincioğlu Gayrimenkul, iş yaşamını yeniden tanımladığı nitelikli ofis projesi Palladium Tower’ın açılışını ‘Dahi Bellek’ lakaplı Stephen Wiltshire’la kutluyor. Helikopterle yaptığı turlarda hafızasına kaydettiği görüntüleri olağanüstü bir çizim gücüyle resmeden İngiliz boyama sanatçısı Stephen Wiltshire, Tahincioğlu Gayrimenkul’ün davetlisi olarak ilk kez Türkiye’ye geldi.  Bugüne kadar Roma, Hong Kong, Frankfurt, Madrid, Dubai, Kudüs, Londra, Singapur ve New York’u resmeden Wiltshire, şimdi de İstanbul’un resmini çizerek, İstanbul’a armağan edecek.

Halk 5 gün izleyebilecek

‘Dahi Bellek’ lakaplı Wiltshire, 45 dakika boyunca İstanbul’un üzerinde yaptığı helikopter turu sonrası hafızasına kazıdığı İstanbul manzarasını, Palladium AVM’deki dev tuvale 5 gün boyunca halka açık olarak resmedecek.

Ataşehir’de yer alan Palladium Tower’ın açılışı nedeniyle düzenlenen basın toplantısında konuşan Tahincioğlu Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Tahincioğlu, Palladium Tower’ın ekim ayında kapılarını açacak olması nedeniyle İstanbul halkına özel bir armağan vermek istediklerini vurgulayarak “Halkımız bu özel sanatçıyı Palladium AVM’de çizim yaparken izleme şansını elde edebilecek. Daha sonra bu resmi Palladium Tower’da sergileyerek halkımıza armağan edeceğiz” dedi.