20 Nisan 2024 Cumartesi / 12 Sevval 1445

‘Türk tüketicilerini hoplatacak yeni icat’

Perakende sektörüne bir yeni ‘icat’ geldi. Boyner Grubu CEO’su Boyner’in tanıttığı ‘Hopi’ akıllı telefon uygulaması ile müşteriye beğenileri doğrultusunda yardımcı olunacak.

Birol Keleş28 Kasım 2014 Cuma 07:00 - Güncelleme:
‘Türk tüketicilerini hoplatacak yeni icat’

Perakende günlerinin en önemli haberlerinden biri de Boyner Grup’un sektörde yaratttığı ‘icat’tı. Yüksek teknolojinin hayatımızın her alanına girmesini sektör için faydalanılabilir bir duruma getirmeye çalışan Boyner Grup ‘hopi’ adını verdiği akıllı telefonlara yüklenen bir uygulamayla müşterilerinin alışverişin yardımcı olmayı amaçlıyor. Boyner Grup CEO’su Cem Boyner, 3 yıldır üzerinde çalıştıkları yeni alışveriş platformunun Mart ayında hayata geçeceğini belirtti. Boyner,  ‘Alışveriş deneyimlerini kökten değiştirecek’ bir yenilik olarak tanıttığı ‘hopi’ için “Sektörü yerinden zıplatacak inovasyonlara ihtiyaç vardı” dedi.

Ücretsiz yüklenecek

Boyner, yaklaşık 50 firmanın katıldığı ve 2015 sonunda 80 firmanın katılması beklenen Hopi’yi Türkiye’nin birçok markasının yer aldığı markalar koalisyonu olarak tasarlandığını da söyledi. Hopi, müşterilerine akıllı telefon uygulaması ile ulaşan bir alışveriş platformu olacak. Hopi’de yer alacak markalar, müşterilerin tercih ve alışkanlıklarına özel teklif ve hizmetlerini doğru zamanda, doğru kampanyalarla mobil ortamda ulaşması sağlanacak. ‘Hopi’ akıllı telefonlara ücretsiz olarak yüklenebilecek. Müşterilerin zevklerine, beğenilerine yaşam tarzına ve ihtiyaçlarına uygun kampanyalar önerecek olan ‘Hopi’, mağazalarda alışveriş esnasında da anlık kampanyalar ile müşterileri şaşırtmayı hedefliyor.