2 Mayıs 2024 Perşembe / 24 Sevval 1445

Üç büyük kulübün taraftarı benzini yüzde 4 ucuz alacak

Galatasaray’la işbirliğine giden Lukoil, taraftarlara yüzde 4 indirimli akaryakıt satacak. Fenerbahçe ve Beşiktaş’la da işbirliğini önümüzdeki günlerde açıklaması beklenen Lukoil’in, taraftara sattığı akaryakıttan kulüpler de gelir sağlayacak.

Vedat Yangın19 Aralık 2014 Cuma 07:00 - Güncelleme:
Üç büyük kulübün taraftarı benzini yüzde 4 ucuz alacak

Son dönemde petrol fiyatlarının tarihi düşük seviyeye gerilemesiyle ard arda gelen akaryakıt fiyatlarındaki indirime, bir yenisi de futbol kulüplerinden geldi. Galatasaray Spor Kulübü ile işbirliğine giden Lukoil, taraftarlara yüzde 4 indirimli akaryakıt satacak. Lukoil’in önümüzdeki günlerde de Fenerbahçe ve Beşiktaş’la aynı işbirliğinin lansmanını yapması bekleniyor. Yapılan işbirliği ile Galatasaray taraftarları, Lukoil istasyonlarından GSLukoilCard’larıyla yakıt alırken anında yüzde 4’e varan indirim kazanırken, kulübe de yüzde 2 gelir sağlayacaklar. İşbirliğinin ayrıntıları Galatasaray Spor Kulübü Başkan Yardımcısı Abdürrahim Albayrak, Lukoil Türkiye Genel Müdürü Alexander Terletskiy, Galatasaray Sportif Yönetim Kurulu Üyesi Ali Dürüst, Lukoil Türkiye Perakende Satışlar Genel Müdür Yardımcısı Arash Repac’ın katılımıyla düzenlenen bir toplantı ile açıklandı.

Bir ayda 7.5 milyon TL ciro

Galatasaray Sportif Yönetim Kurulu Üyesi Dürüst “Lukoil ile 5 yıllık işbirliği yaptık. Lukoil gibi güçlü markalarla gerçekleştireceğimiz tüm iş ortaklıkları kulübümüzün büyümesi ve başarılı olmasına yardımcı olacak. Bu anlaşmadan toplamda 10 milyon lira gelir bekliyoruz. Bu bağlamda, Lukoil’e bir kez daha Galatasaray ailesine hoş geldiniz diyorum” dedi. Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Abdürrahim Albayrak da “Taraftarımız nasıl Passolig’de birinci sıradaysa Lukoil kartında da birinci sırada. Şu anda 40 bin kart kullanılıyor” diye konuştu. 2014-2015 sezonunda başlayan işbirliği ile GSLukoilCard, Lukoil’in 400’den fazla istasyonunda geçerli. 14 Kasım’da lansmanı yapılan GSLukoilCard’la bir ay içinde bugüne kadar 7.5 milyon lira ciro elde edildi.

Galatasaraylılar bunu haketti

LUKOIL Türkiye CEO’su Alexander Terletskiy “Lukoil olarak dünyada sahip olduğumuz kaynaklarla ve akaryakıtın tüketicilerin araçlarına girene kadar yaptığı yolculuğun her aşamasında var olan bir enerji deviyiz. Bu nedenle, Türkiye’nin spor devlerinden biri ile böylesine güçlü ve uzun vadeli bir anlaşmayı yapmış olmaktan ayrıca gururluyuz. Bu sayede hem Türk futbolunu desteklemek hem de Türk akaryakıt tüketicisine kaliteli akaryakıtı uygun fiyata satın alma şansı vermeyi hedefliyoruz. Taraftarın Galatasaray’a olan bağlılığını yakından biliyorum. İhtiyacımız olan şey, büyük kitleleri istasyonlarımıza davet etmekti. Galataray taraftarı, daha ilk günlerde bu çağrıyı büyük bir mutlulukla kabul etti ve işbirliğinin gelişerek büyümesi yönünde hepimize güç verdi. Pazardaki en iyi sadakat programına sahip olduğumuz için büyük bir gurur ve mutluluk duyuyoruz, çünkü bizim programımız gelecekteki bir takım faydalar için söz vermiyor, aksine faydayı hemen anında, alışveriş sırasında sağlıyor. Galatasaray Spor Kulübünün ve taraftarının bunu hakettiğine yürekten inanıyorum” diye konuştu.