27 Nisan 2024 Cumartesi / 19 Sevval 1445

Varyap’tan zengin turiste 3.5 milyon Euro’ya lüks villa

Varyap, Elements Yalıkavak ile güneye açılıyor. Lüks konutta hedef büyüten Varyap, dünyaca ünlü popüler tatil merkezlerinde projeler üretmeyi planlıyor.

3 Eylül 2014 Çarşamba 07:00 - Güncelleme:
Varyap’tan zengin turiste 3.5 milyon Euro’ya lüks villa

Varyap Meridian ve Metropol İstanbul projelerini hayata geçiren Varyap, Bodrum’da geliştirdiği Varyap Elements Yalıkavak   ile ilk kez güney sahillerinde proje üretiyor. İlhamını Kaliforniya malikanelerinden alan Varyap Elements  Yalıkavak, ünlü mimar Emre Arolat tarafından tasarlandı.

Sırada Miami ve Cannes var

Farklı büyüklüklerdeki 24 malikanenin birbirini görmeyecek şekilde tasarlanmasıyla oluşan Varyap Elements Yalıkavak’taki malikaneler 460 ile 900 metrekare arasında 5 farklı tipten oluşuyor. Projedeki villaların fiyatları ise 1.5-3.5 milyon Euro arasında değişiyor.

Dünya çapında popüler turistik destinasyonlarda, exclusive gayrimenkul zincirleri sınıfında kalıcı bir Türk markası yaratmayı hedeflediklerini söyleyen Varyap CEO’su Erdinç Varlıbaş “Bunun ilk adımını ülkemizde Bodrum’da atıyoruz. Bodrum bugün dünyaca ünlü, harcama gücü yüksek seçkin ziyaretçilerin geldiği ve yılın 12 ayı canlı olan bir cazibe merkezi. 

Bodrum’dan sonra Latin Amerika, Akdeniz, Hint Okyanusu, Uzakdoğu’da belirlediğimiz 4 destinasyonla ilerlemeyi planlıyoruz. Planlar arasında Miami, Punta del Este, Cannes ve Seyşeller de bulunuyor” dedi.