25 Nisan 2024 Perşembe / 17 Sevval 1445

335 bin TL’ye daire

YDA Grup, Ankara’nın en büyük projesine start verdi. 1.855 konutluk Park Avenue’de evcil hayvan habitatı, zen bahçesi, açık hava sineması da yer alıyor. Projede fiyatlar ise 335 bin TL’den başlıyor.

13 Nisan 2014 Pazar 07:00 - Güncelleme:
335 bin TL’ye daire

Ankara’da çıtayı yükseltecek projesi ‘Park Avenue’nun tanıtımı düzenlenen bir basın toplantısıyla gerçekleştirdi. Birçok yere ulaşım noktasında kolaylık sağlayan projede Türkiye’deki konut projeleri arasında ilk kez hayata geçirilecek evcil hayvan habitatı, zen bahçesi, açık hava sineması ve paten pisti gibi özellikler yer alıyor. Anadolu Bulvarı’nda, 133 bin m2 alanda inşa edilen bin 855 konutluk şehrin en büyük projesi olan Park Avenue, Eskişehir Yolu, İstanbul Yolu gibi tüm ana arterlerle bağlantılı. Projede her ailenin bir dikili ağacı olması planlanıyor. Site içinde her ailenin adını taşıyan ağaçlardan oluşan korunun yanı sıra çocuk kreşi, gençlik merkezi ve kadınlara özel hobi merkezleri bulunuyor. Yatırım maliyeti 900 milyon lira olan proje kapsamında konutlar 335 bin lira ile 558 bin lira arasında satışa sunulacak. Sakinlerin KDV oranını yüzde 18’e çıkaran düzenlemeden etkilenmemesi için projenin tamamında KDV oranı yüzde 1 olarak uygulanacak. Konut satışları ise geçen hafta başlatılırken, projenin 15 Temmuz 2016’da tamamlanması planlanıyor.

EKİMDE YENİ PROJELER GELİYOR

TOPLANTIDA projeyle ilgili bilgi veren YDA Grup Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Arslan, zor beğenenlerin çok beğeneceği bir yaşam merkezi oluşturduklarını belirterek “Türkiye’de birçok önemli projeye imza attık fakat çok az projede bugün heyecanlandığım kadar heyecanlandım” dedi. Arslan, birçok yere kolay ulaşım imkanıyla Ankaralılar’ı trafik konusunda rahatlatacaklarını ifade ederken Türkiye’deki konut projeleri arasında ilk kez hayata geçirilecek evcil hayvan habitatı, zen bahçesi, açık hava sineması, macera parkuru, model tekne havuzu ve paten pisti gibi ayrıcalıklarıyla da öne çıkacaklarını vurguladı. Arslan inşaat, havacılık, sağlık ve tarım gibi birçok farklı sektörde faaliyetlerini devam ettiren YDA’nın ekim ayında da Ankara’da 4 bin 500-5 bin konutluk yeni bir projeye başlayacaklarını söyledi.