19 Nisan 2024 Cuma / 11 Sevval 1445

Maslak Mashattan’dan ‘peşinatsız hemen teslim’

Mashattan’da ‘kirayı kendinize ödeyin, evinizin sahibi olun” kampanyası başladı. Kampanya kapsamında peşinat olmadan, hemen teslim daireler 3 bin 650 TL’den başlayan ödeme seçenekleriyle sunuluyor.

26 Ekim 2014 Pazar 07:00 - Güncelleme:
Maslak Mashattan’dan  ‘peşinatsız hemen teslim’

Kent’Sell tarafından düzenlenen kampanyayla İstanbul’un iş ve yaşam merkezi Maslak’ta yükselen Mashattan projesinde ödemelerin daha da avantajlı hale getirildiği yeni bir dönem başladı.

Mashattan’daki son 81 daireyi satın alarak avantajlı imkanlarla satışa çıkaran Kent’Sell, projeye şimdi de yeni bir ödeme planı getirdi. Peşinatı ortadan kaldıran bu yeni kampanya, ödemeyi 120 ay vadelendiriyor ve sabit ara ödemelerin de 6 ayrı dönemde, şirket bünyesinde yapılmasına imkan sağlıyor. Hemen teslim dairelerde taksitlerin kira öder gibi yapılabilmesi de konut alıcıları ve yatırımcılar için bir fırsat sağlıyor. Mashattan projesinde yeni kampanyanın uygulandığı ödeme planına göre, taksitler 120 ayda, kira öder gibi 3 bin 650 liradan başlayan tutarlarda ödenebiliyor.

5 bin kişi yaşıyor

140 bin metrekarelik geniş bir arazi üzerinde inşa edilen 33 katlı 10 kulede 1.818 daireden oluşan Mashattan, 108 metre bina yüksekliği ile dikkat çekiyor. Yüzde 94 doluluğa sahip projede toplam 5 bin kişi yaşıyor. Mashattan’da her bloğun 25. katında 2 adet kat dubleksi var. Bahçe dubleksi tüm blokların giriş katında tasarlanırken alıcılara 10 farklı metrekarede, 8 farklı ev tipi sunuluyor. Her katta ortalama 8 dairenin yer aldığı projede 25. kat ile 30. katlarda 3 daire, 31. kat ile 32. katlarda ise pentouse daire bulunuyor. Mashattan projesi alışveriş merkezlerine yakınlığı ile ve yürüme mesafesinde olmasıyla da dikkat çekiyor.

Tenis ve atlı spor imkanı

Boğaz hattında yürüyüş yapmak ya da İstanbul Tenis ile İstanbul Atlı Spor Kulubü gibi farklı sosyal aktivitelere katılmak isteyenler için de farklı seçenekler sunan Maslak Mashattan projesi, İstanbul Teknik Üniversitesi, Koç Üniversitesi ve iş yaşamının önemli merkezlerine yakınlığı ile dikkat çekiyor. Proje kendi içinde 130 bin metrekarede bir yaşam alanı sunuyor.