26 Nisan 2024 Cuma / 18 Sevval 1445

Ödül Yapı’dan Talas Bulvar projesi satışa çıktı

Ödül Yapı tarafından geliştirilen ve Talas’ın önemli 'Kentsel Yenileme' projesi olan Talas Bulvar’da daireler ve ticari gayrimenkuller satışa sunuldu.

28 Kasım 2014 Cuma 07:00 - Güncelleme:
Ödül Yapı’dan Talas Bulvar projesi satışa çıktı

Ödül Yapı tarafından geliştirilen ve Talas’ın önemli "Kentsel Yenileme" projesi olan Talas Bulvar’da daireler ve ticari gayrimenkuller satışa sunuldu.

Proje hakkında detaylı bilgi veren Ödül Yapı Genel Müdür Yardımcısı Muzaffer Kahraman; Kayseri’nin metropol İlçelerin’den Talas, benzersiz bir jeolojiye sahip, Tarih ve Kültürel değerleriyle önemli kültür, bilgi  ve inanç turizmi merkezlerinden biridir” dedi. Muzaffer Kahraman, Talas’ta hayata geçirilen proje ile ilgili de şu bilgileri verdi. Şehrimizdeki tüm yatırımcıları ve  daire sahibi olmak isteyen vatandaşlarımızı karma yaşam projemize davet ediyoruz. Şu ana kadar gelen ilgi ve talepten çok memnunuz. Hızla gelişen bu şirin ilçemizin  en işlek caddesi olan Atatürk Bulvarı  üzerindeki merkezi iş alanında ve  yaya yolu üzerinde ‘’Talas Bulvar’’projesine Kasım 2014 tarihi itibarı ile başlamış bulunmaktayız. Yatırım değeri 40 milyon dolar olan projemizde; konut ve ticari üniteler dahil olmak üzere yaklaşık 157 ünite yer alıyor. Tramvay güzergahında bulunan, toplamda 32 bin 500 metrekare inşaat alanından oluşan projemiz, ana caddeye sıfır olması ve 150 metrelik cephesi, Talas meydanına 350 metre mesafede olmasıyla dikkat çekiyor. 2015 Aralık ayında teslim edeceğimiz ve yatırım değeri çok yüksek bu karma yaşam projemizde; 300 adet iki katlı kapalı otopark,136 adet konut ve 21 adet değişik metre karelerde Ticari gayrimenkullerimiz bulunmaktadır.” Muzaffer Kahraman, ticari alan yatırımcılarına da seslenerek,” projemizin yeri, inşaat kalitesi, park imkanları ve bahçe kullanımlarıyla, görünürlülük, ulaşım,  cephesi ve teknik donanımları ile mükemmel bir konuma sahiptir. Satın alma ya da kiralama yaparak yatırım değeri çok yüksek olan bu dükkanlara markanızı taşımanız hem sizin hem de Talas halkı için çok büyük önem arz etmektedir. Markanızı, kurumsalınızı ve tecrübelerinizi Talas halkı ile paylaşırken, aynı zamanda çok kazanacağınız doğru, prestijli yatırımın adresine, iş hayatının kalbine Talas Bulvar’a sizleri yatırıma davet ediyoruz” şeklinde konuştu.