19 Nisan 2024 Cuma / 11 Sevval 1445

Sinpaş'ın yeni projesi 231 bin TL’den satışta

Sinpaş GYO tarafından geliştirilen yeşil proje Aydos Country görücüye çıktı. Ormana komşu olan ve hobi bahçelerinin dikkat çektiği proje, 231 bin 500 lira ile 884 bin 500 lira arasında fiyatlarla satışa sunuluyor.

23 Kasım 2014 Pazar 07:00 - Güncelleme:
Sinpaş'ın yeni projesi 231 bin TL’den satışta

Gayrimenkul sektöründe konsept projeler geliştiren Sinpaş GYO, Sinpaş’ın 40. yaşını kutladığı 2014’te yeni projelerini sunmaya devam ediyor. Sinpaş GYO, Ege Yakası, İncek Blue, İncek Green ve Karşıyaka Rezidans’ın ardından 5’inci projesi Aydos Country’nin tanıtımını yaptı. Tanıtım toplantısında konuşan Sinpaş GYO Genel Müdürü Seba Gacemer, Aydos Country’nin inşa edileceği Sancaktepe bölgesinin İstanbul’un konut sektörü açısından en parlak bölgelerinden biri olduğunu söyledi. Aydos Country, 537 metre yüksekliğiyle İstanbul’un en yüksek noktası olan Aydos Tepesi’ne komşu konumda bulunuyor. Tamamı çam ormanlarıyla kaplı yaklaşık 10 kilometrekarelik bir alana yayılan Aydos Tepesi, bulunduğu Sancaktepe bölgesini İstanbul’un kişi başına düşen en fazla yeşil alan haline getiriyor.

250 ön satış yapıldı

Sinpaş GYO Genel Müdürü Seba Gacemer, Aydos Country’yi geliştirirken şehrin konforuyla sayfiye hayatının doğallığını bir arada sunmayı amaçladıklarını belirtti. Gacemer “İstedik ki alışılmış araç-yaya ulaşım kontuarından uzaklaşalım. Projenin içine girdiğinizde bir orman yolundaymışçasına hissedin kendinizi. Doğanın içinde herkes doğa fotoğrafçısı olabilecek kadar güzellikler yakalasın. Kullandığımız malzemelerin, bitkilerin, kayaların, çakılın ve ağaçların doğal ritimlerle birbiriyle harmanlandığı bir kurgumuz olsun” dedi. Aydos Country’nin ilk etabında satışa sundukları 500 konutun daha tanıtımını yapmadan, sadece ön satış döneminde 250’sinin satışını gerçekleştirdiklerini belirten Gacemer, “Aydos Ormanı’nda görülen taş rengi, manolya rengi, kiremit rengi ve koyu yeşil yaprak rengi gibi tonlar mimaride kullanılırken Aydos’un bol oksijenli havasının daha fazla yararlanmak için bütün daire tiplerinde geniş balkonlara yer verildi. Cam kapamalarıyla istenirse kış bahçelerine dönüşebilen bu balkonlarla lavanta, kekik, adaçayı, biberiye kokuları evlerinizden içeri süzülecek. Sedir, Mimoza, Ihlamur, Ceviz, Meşe ve Manolya gibi her biri farklı bir ağaçtan esinle geliştirilen projede evler de isimlerini ağaçlardan alıyor. Aydos Country’de binaların üst katlarında yer alan hobi bahçeleri de toprakla uğraşarak dinlenmek ve kendi domatesini biberini yetiştirmek isteyenlere bu imkanı sağlayacak” diye konuştu.

Daireler 2017'de teslim

Projede 1+1’den 4+1’e farklı daire seçenekleri bulunuyor. Konutlar ise 231 bin 500 lira ile 884 bin 500 lira arasında satışa sunuluyor. Mayıs 2017’de teslim edilmesi planlanan projede lansmana özel yüzde 10 + 5 indirim fırsatı sunuluyor. Sinpaş Holding bünyesinde ödeme planına göre ise 10 bin lira peşinat, 1. ara ödeme 8 ay sonra (%15), 2. ara ödeme 17 ay sonra (%15), 3. ara ödeme 29 ay sonra ve 30 ay boyunca vade farksız aylık ödeme imkanı bulunuyor.