26 Nisan 2024 Cuma / 18 Sevval 1445

Vadistanbul'un ilk etabında teslimler başladı

İnşaat sektörünün öncü markalarından Artaş İnşaat, Aydınlı Grup ve Keleşoğlu İnşaat ortaklığıyla inşa edilen Vadistanbul’un ilk etabında teslimler Temmuz ayı itibariyle başladı. Türkiye’nin en önemli karma yaşam projesi olacak Vadistanbul, İstanbul’un yeni yaşam merkezi Ayazağa’da hayata geçiriliyor.

28 Ağustos 2014 Perşembe 07:00 - Güncelleme:
Vadistanbul'un ilk etabında teslimler başladı

3 parselden oluşan ve toplamda 424 bin metrekarelik alanda geliştirilen projede; 3 bin konut, 55 bin metrekarelik alışveriş merkezi, ve 700 metre uzunluğundaki cadde üzerinde yer alan 28 bin metrekarelik cadde mağazaları, restoranlar, 240 bin metrekare ofis alanı ile 48 bin metrekare toplam alana sahip  5 ve 4 yıldızlı oteller bulunacak.

Temmuz ayında teslimlerin başladığı Vadistanbul’un ilk etabındaki son dairelerin de satışı devam ediyor.

Evyap Holding’e ait arsa üzerinde konumlandırılan Vadistanbul, inşa edildiği bölgenin tüm çehresini değiştirecek ve şehre yeni bir yaşam merkezi kazandıracak.

Maslak’ın devamı niteliğinde planlanan ve Ayazağa’da konumlandırılan Vadistanbul, Belgrad ormanlarıyla çevrili eşsiz bir alan içinde inşa ediliyor. Proje özellikleriyle birçok ilke imza atılacak Vadistanbul, 1 milyon 100 bin metrekarelik inşaat alanına sahip.

MİMARİSİNDE İKİ DEV İMZA

İstanbul’un kuzeyindeki Belgrad Ormanı’yla, şehrin merkezi olarak nitelendirilen Maslak’ı birleştiren Vadistanbul,Türkiye’nin ödüllü mimarlık ofisi İki Design ile Amerika’nın dünyaca ünlü projelerine imza atmış SOM Architecture tarafından tasarlandı.

Vadistanbul, teras evler, ofisler, alışveriş caddeleri, kafeler, oteller ile alışveriş merkezlerinin yanı sıra eğlence alanlarına sahip olacak.

3 parselden oluşan ve toplamda 424 bin metrekarelik arsada geliştirilecek olan Vadistanbul, 3 farklı etaptan oluşacak. Projede 3 bin konut, 55 bin metrekarelik alışveriş merkezi, ve yaklaşık 1 km uzunluğundaki cadde üzerinde yer alan 28 bin metrekarelik cadde mağazaları, restoranlar, ofis alanları oteller bulunacak.

Projenin kalbi konumundaki ikinci  etapta ise yüksek donatılı ofis alanları, alışveriş merkezi, cadde mağazaları ve oteller bulunuyor. Vadistanbul’un üçüncü ve son etabı ise konut ve ofis alanlarından oluşuyor.

TÜRKİYE’NİN İLK ÖZEL METROSU

Proje dahilinde Türkiye’nin ilk özel metrosu da Vadistanbul’un içinden geçecek. Vadi İstanbul’a özel olarak inşa edilecek olan metro, şehrin metro ağına bağlanacak. Doğayla iç içe bir noktada projelendirilen Vadi İstanbul, İstanbul Boğazı’nın temiz sularını taşıyan ve projeyi boydan boya kat eden, Sadabad Deresi’yle de emsalsiz bir nitelik kazanıyor. Proje içinden geçen doğal derenin etrafında oluşturulacak olan yaşam alanları benzersiz bir keyif sunarken bölgeye de renk ve canlılık katacak.

Üç yıl içinde İstanbul’un en değerli, elit ve yüksek prim yapan lokasyonu haline geleceği belirtilen Vadistanbul, TEM, Metro ve üçüncü köprü yolu bağlantısıyla da her yöne ulaşım imkanları sunabilen bir yaşam merkezi olacak. Projede 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 dubleks daire tipleri yer alıyor.

 

Vadistanbul’un Yatırımcıları Hakkında;

ARTAŞ GRUBU – AVRUPA KONUTLARI

Artaş Grubu 35 yıl önce Süleyman Çetinsaya tarafından kurulmuştur. Lokomotif firması Artaş İnşaat San. Tic. A.Ş ve diğer 20 şirketi ile inşaat sektöründe bir çok konut, ofis, AVM ve otel projesine imza atmıştır.

“Avrupa Konutları” markası ile konut sektöründe markalaşmanın öncülerinden olan grup, bu marka altında 2006 yılından günümüze kadar toplam 9.500 konut üretmiştir. Çağdaş şehrinkoşulları paralelinde değişen konut anlayışı ile projeler hayata geçiren grup, İstanbul’da pek çok bölgenin gelişiminde etkin rol almıştır. İnşaaettiği projeler; Avrupa Konutları Tem, Atakent Bölgesinde Avrupa Konutları Atakent-1, Atakent-2 , Atakent-3 projeleri, Bahçeşehir Bölgesinde Avrupa Konakları SaklıBahçe, Avrupa Konutları Ispartakule-1, Ispartakule-2 ve Ispartakule-3 projeleri, Florya’da Avrupa Konakları Florya projesi ve Maslak’ta inşaasına devam edilenEclipse Maslak projesidir.

İnşaat sektöründeki tecrübesini perakende ve turizm sektöründe de kullanan Artaş grubu, çeşitli projelere imza atarak bu alanlarda da ihtiyaçlara başarı ile cevap vermektedir.

AYDINLI GRUP

47 yıldır ticari hayatta kendine duyulan güvenle istikrarlı bir şekilde büyüyen Aydınlı Grup, dünya modasına yön veren Pierre Cardin, Cacharel ve U.S. Polo Assn. markalarının  birçok  ülkede ana lisans sahibi olarak, 3.000’e yakın çalışanı ve 200’ü Türkiye’de, 107’si yurtdışında olmak üzere 307 perakende mağazası ve 300 corner satış noktası ile Türkiye’nin moda perakendeciliği alanında lider kuruluşlarından biridir. 3 kıtada üretim ve satışınıgerçekleştirdiği markaları ile Türk tasarım ve üretim gücünü dünyaya göstermektedir. Sahip olduğu marka vizyonuyla 2008 yılında girdiği gayrimenkul sektöründe çok kısa sürede çok kuvvetli bir noktaya gelmiştir.

Kaliteli hizmet ilkesini esas edinen, evrensel değerlere özen gösteren, çevre bilincine duyarlı üretim yapan ve müşteri odaklı çalışma sistemi ile dünya standartlarında örgütlenen Aydınlı Grup, hazır giyim sektöründe elde ettiğibaşarıyıinşaat sektörüne de taşıdı ve güneş enerjisinden elektrik üreten Solarkent projesi ile Türkiye’de bir ilke imza attı.

Sektörde yine bir ilk olarak “aile rezidansı” konsepti ile yapılandırılan, AVM ve yaşam merkezi Koru Florya  ile bu sektördeki varlığınıpekiştiren Aydınlı Grup; tekstil, hazır giyim perakendeciliği ve inşaat sektöründeki yatırımları ve yeni projeleri ile ülke ekonomisine katma değersağlamaya devam ediyor.

KELEŞOĞLU İNŞAAT

Keleşoğlu, 35 yıllık birikimiyle ülkemizin gayrimenkul sektörünün liderleri arasında yer almaktadır.

Firmanın lüks konut, ofis binaları, alışveriş merkezleri ve özel amaçlı avm projeleri uluslararası düzeyde ödüle layık görülen ve sektöre yön veren projelerdir. Keleşoğluprojelerininarasında; Autopia, Capacity AVM, PelicanMall AVM, Koruflorya, PelicanHill Malikaneleri, Ataköy Konakları, FlyInn AVM, Historia AVM, Contry Life ve Yalın Evler projeleri öne çıkanlarıdır. Keleşoğlu İnşaatın vizyonunda yatırımcısına kazanç sağlamak, yüksek yaşam kalitesi, estetik ve çevreye duyarlı mimari ön plandadır. Keleşoğlu, alanında uzman mimar ve mühendislerle çalışarakyaşam kalitenize değer katmaya devam ediyor.