18 Nisan 2024 Perşembe / 10 Sevval 1445

13 Aralık Ehliyet Sınav Sonuçları meb.gov.tr üzerinden ne zaman açıklanacak?

MEB tarafından yapılan 2014'ün son sürücü adayı sınavı olan MTSAS Ehliyet Sınav Sonuçları sınavlara giren sürücü adayları tarafından merakla bekleniyor. Peki MEB MTSAS 13 Aralık 2014 tarihli ehliyet sınav sonuçları açıklandı mı?

20 Aralık 2014 Cumartesi 07:00 - Güncelleme:
13 Aralık Ehliyet Sınav Sonuçları meb.gov.tr üzerinden ne zaman açıklanacak?
MEB tarafından henüz 13 Aralık 2014 yılına ait ehliyet sınav sonuçları meb.goc.tr üzerinden açıklanmadı. 
 
MEB tarafından yapılan 13 Aralık MTSAS ehliyet sınavı soru ve cevapları ise geçtiğimiz günlerde meb.gov.tr adresi üzerinden açıklanmıştı. Sonuçlar ise 23 Aralık 2014 tarihinde MEB tarafından açıklanacak.
 
Sınav sonuçları, http://www.meb.gov.tr internet adresinden duyurulacaktır. Kursiyerler, bu adresten Özel Motorlu Taşıt Sürücü Kursiyerleri Sınav Sonuçları linkinin üzerine tıklayarak açılacak sayfadan, T.C. kimlik numarasını girerek sınav sonuçlarını öğrenebilecektir.
 
Ayrıca, Özel MTSK müdürlükleri Özel MTSK Modülünden kurum kodunu ve şifresini girerek, müdürlüklerinden sınava girenlerin sonuç listesini çıkaracak ve kursiyerlere  tebliğ edecektir.
 
 
SINAV SORU VE CEVAPLARI
 
 
EHLİYET SON TESLİM TARİHİ
 
Sınavı geçtiler ehliyet almaya hak kazandılar. Şimdi sıra teslim almaya geldi. Güngören Emniyet Müdürlüğü'nde uzun kuyruklar oluştu. Bu kuyruğun nedeni ehliyet teslimi için son tarihin 1 Ocak sanılması. Oysa 29 mayıs 2015'e kadar süre var