26 Nisan 2024 Cuma / 18 Sevval 1445

24 Kasım fırsatları

Her yıl öğretmenlerin hatırlandığı 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde, eğitim emekçileri için şirketler de özel kampanyalar düzenliyor. Bu kampanyalara banka kredisi ve özel indirimler de dahil.

MERVE DİKBAŞ24 Kasım 2014 Pazartesi 07:00 - Güncelleme:
24 Kasım fırsatları

HER yıl kutlanan 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle çeşitli kurum ve kuruluşlar da bu güne özel kampanyalar düzenliyor. Öğretmenlere özel kampanyalar arasında hediye çekleri ve özel krediler de var. Bazı kampanyalar şöyle:

- TTNET: ‘Kamuluya Her Şey Dahil’ kampanyasını tercih edenlere, 50 liralık CarrefourSa hediye çeki sunuyor.

- Turkcell Superonline: Turkcell Superonline ve lezzetlihediye.com işbirliğiyle, lezzetlihediye.com’da bulunan Öğretmenler Günü kategorisindeki 30’u aşkın hediyeyi yüzde 30 indirimle satın alınabilecek.

- Garanti Bankası: 31 Aralık’a kadar öğretmenlere avantajlı konut kredisi sunuyor.

- ING Bank: Öğretmenlere 100 bin TL’ye kadar olan nakit ihtiyaçlarını yüzde 1.09 faiz oranıyla karşılayabilecek imkanlar sunuyor.

- ArenaPark: Trend Card sahibi tüm öğretmenlere anında 100 puan hediye ediliyor.

- Evgör Mobilya: Yeni evlenecek olan ya da evini yenileyen öğretmenler Evgör mağazalarından yapacakları alışverişlerinde yüzde 20 daha az ödeyecek.  

- Beta: 24-25 Kasım tarihlerinde düzenlenecek BETA’nın özel kampanyası kapsamında öğretmenlere özel indirim sunuluyor. Ayrıca Garanti Bankası kredi kartları ile alışveriş yapan müşterilere ise +3 taksit avantajı sunulacak.

Öğretmene hızlı tren yüzde 50 indirimli 

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, 24-30 Kasım tarihleri arasında anahat ve YHT’lere bilet alacak öğretmenlere yüzde 50 indirim uygulanacağını bildirdi.
Elvan, yazılı açıklamasında, Öğretmenler Günü dolayısıyla bir kampanya düzenlendiğini belirtti. Söz konusu kampanya ile 24-30 Kasım tarihleri arasında anahat ve YHT’lere bilet alacak öğretmenlere yüzde 50 indirim uygulanacağını ifade eden Elvan, kampanyadan Milli Eğitim Bakanlığına bağlı veya bakanlık tarafından onaylanmış her derece ve türdeki resmi ve özel okullarda çalışan öğretmenler, yüksek öğrenim kuruluşlarında görev yapan öğretim üyeleri ve Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olup yabancı ülkelerde çalışan tüm öğretmenlerin faydalanabileceğini kaydetti.