20 Nisan 2024 Cumartesi / 12 Sevval 1445

30 yıl sonra hayalleri gerçek oldu!

İzmir'in Tire İlçesi'nde mezun olduğu okula 30 yıl sonra müdür olarak gelen Mustafa Çıtak, hayalini gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyor.

DHA18 Nisan 2014 Cuma 07:00 - Güncelleme:
30 yıl sonra hayalleri gerçek oldu!
Tire İlçesi'nde sıralarına oturduğu Anadolu Ticaret Meslek Lisesi'nde şimdi müdür olarak görev yapan eğitimci Mustafa Çıtak, mezun olduğu okulda müdürlük yapmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. 1980 yılında Tire Ticaret Meslek Lisesi'nden mezun olan 2 çocuk babası Mustafa Çıtak, 1986 yılında Ankara Gazi Üniversitesi'ndeki eğitimini tamamladıktan sonra Giresun'un Bulancak ve İzmir'in Beydağ ilçelerinde farklı kurumlarda müdür yardımcılığı görevlerinde bulundu.

ÇOCUKLARIN HAYALLERİNİ SORDU

1996 yılında Bartın Kozcağız Lisesi'nde müdür olarak çalıştığı sırada çocukların hayallerini sorduğunu anlatan Çıtak, "Öğrencilerimin hayallerini sordum. İçlerinden biri bana 'Hocam sizin hayaliniz nedir?' diye sordu. Ben de en büyük hayalimin, mezun olduğum Tire Meslek Lisesi'ne müdür olarak dönmek olduğunu belirtmiştim. 2010 yılında hayalim gerçekleşti. Tire Anadolu Meslek Lisesi'ne müdür olarak tayin oldum. 41 öğretmen arkadaşım ve 500 öğrencimizle birlikte başarıya imza atmanın mutluluğunu yaşıyorum" dedi.