20 Nisan 2024 Cumartesi / 12 Sevval 1445

74 yaşındaki babası annesini öldürdü

SİVAS’ta yaşayan 74 yaşındaki Y.P., 44 yıllık eşi aynı yaştaki M.P’yi ekmek bıçağı ile bıçaklayarak öldürdü. Olay sonrası yeğeninin yanına giden Y.P., polisi aramasını isteyip teslim oldu.

DHA25 Haziran 2014 Çarşamba 07:00 - Güncelleme:
74 yaşındaki babası annesini öldürdü
Olay, bugün Sabah saatlerinde Gülyurt Mahallesi 15’inci sokakta bulunan 2 katlı apartmanın 2’nci katındaki dairede meydana geldi. BağKur emeklisi 4 çocuk babası Y.P., camide kıldığı sabah namazı sonrası eve geldi. Y.P., bir süre sonra eşi M.P. ile henüz bilinmeyen bir nedenle tartışmaya başladı.
 
Eşine sinirlenen Y.P., mutfağa giderek tezgah üzerinde bulunan ekmek bıçağını alarak oturma odasına geldi. Ekmek bıçağını ilk olarak eşinin sol koltuk altına saplayan Y.P. daha sonra boğaz kısmına da iki bıçak darbesi vurdu.
 
Eşinin kanlar içinde yere düşmesi üzerine Polat, aynı mahallede bakkalı bulunan yeğeni R.P’nin yanına giderek olayı anlattı. Olayı öğrenir öğrenmez polis ekiplerini ve 112 Acil Servis’i arayan R.P. yardım istedi.
 
Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin yaptıkları ilk muayenede M.P.’nin öldüğü tespit edildi. Olay sonrası Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri tarafından gözaltına alınan Y.D., sorgu için Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü.
 
KIZLARI UZUN SÜRE KENDİNE GELEMEDİ
 
Çiftin sabah işe giden kızları 43 yaşındaki A.P. ise olayı duyar duymaz eve geldi.
 
Cinayeti öğrenen A.P. uzun süre kendine gelemedi. Cumhuriyet Savcısının olay yerindeki incelemesinin ardından M.P.’ın cesedi otopsi yapılmak üzere Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi morguna kaldırıldı. Soruşturma başlatıldı.