23 Nisan 2024 Salı / 15 Sevval 1445

Ev basıp 4 kadına tecavüz ettiler

Başkentte bir kişiyi bıçakladıkları, üç kadına tecavüz ettikleri iddiasıyla arasında Suriye ve Gürcistan uyrukluların da bulunduğu 4 kişi polis tarafından yakalandı.

AA23 Ekim 2014 Perşembe 07:00 - Güncelleme:
Ev basıp 4 kadına tecavüz ettiler

Ankara Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, cumartesi günü, Çankaya ilçesi Toros Sokak'taki bir güzellik salonuna müşteri olarak gelen 4 kişi iş yeri çalışanını bıçakladı, kadın çalışana tecavüz etmeye çalıştı.

Şüpheliler daha sonra çalışanlara ait telefonları ve dizüstü bilgisayarı gasbederek kaçtı.

Zanlılar yaklaşık dört saat sonra Çankaya'da günübirlik kiralanan bir eve giderek içerideki şahısları tabanca ve bıçaklarla etkisiz hale getirdi, ziynet eşyalarını ve paralarını gasbetti. Şüpheliler, buradaki üç kadına evde ve götürdükleri Kazan ilçesindeki boş bir fabrikada tecavüz etti.

Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği tarafından yapılan çalışmalar sonucu iki olayı gerçekleştirdikleri iddiasıyla Suriye vatandaşı N.U, Gürcistan vatandaşı G.B. ve Türk vatandaşları B.B. ile M.A, olayda kullandıkları kurusıkı tabanca ve bıçaklarla 5 saat içinde yakalandı.

Araçlarında ve kaldıkları yerlerde yapılan aramada, gasbettikleri eşyalarla havalı tüfek ele geçirilen şüpheliler, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.