19 Nisan 2024 Cuma / 11 Sevval 1445

Anne hasreti çatıya çıkardı

AYDIN'ın Nazilli İlçesi'nde, cezaevine giren annesine duyduğu özlemin ardından bunalıma girdiği ileri sürülen 14 yaşındaki M.B., 3 katlı bir inşaatın çatısına çıkarak intihar etmek istedi. M.B.'nin bir anlık dalgınlığından yararlanan bir polis memuru genç kızı yakaladı. Çatıdan indirilen ve psikiyatri servisine götürülen M.B.'nin ifadesinde, annesini çok özlediğini söylediği öğrenildi.

DHA22 Ekim 2013 Salı 07:00 - Güncelleme:
Anne hasreti çatıya çıkardı
Olay, bugün saat 22.30 sıralarında, Yeşil Mahalle 737 Sokak'ta bulunan 3 katlı bir inşaatta meydana geldi. Bozdoğan İlçesi'ndeki bir müzikolde garson olarak çalışan Y.B. (47), bir ay önce, iddiaya göre, kendisini taciz eden bir müşteriyi kafasına şişeyle vurarak yaraladı. Müşteri bir gözünü kaybederken, Y.B. tutuklandı.

Y.B.'nin cezaevine girmesi üzerine Kız Meslek Lisesi 1'inci sınıf öğrencisi olan 14 yaşındaki kızı M.B., eşiyle ayrı yaşayan babası İdris B.'nin yanına yerleşti. Evde yalnız olduğu sırada bunalıma giren M.B., çevrede bulunan 3 katlı bir inşaatın çatısına çıkarak intihar etmek istedi. Çevredeki vatandaşların fark etmesiyle durum polis, itfaiye ve sağlık ekiplerine bildirildi. Çatıya çıkan bir polis memuru, M.B.'nin bir anlık dalgınlıgından faydalanarak belinden yakaladı. Çatıdan indirilen M.B., ambulansla Nazilli Devlet Hastanesi'ne götürüldü. M.B.'nin ilk ifadesinde, annesini çok özlediğini söylediği öğrenildi. Psikiyatri servisinde tedaviye altınan M.B.'nin, kontrol altında tutulacağı belirtildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.