25 Nisan 2024 Perşembe / 17 Sevval 1445

Beşiktaş - Akhisar Belediyespor maçı ne zaman ve saat kaçta? BJK Akhisar karşısında liderlik peşinde!

Beşiktaş bu akşam Spor Toto Süper Lig 14.hafta maçında Akhisar Belediyespor'u kendi evinde konuk edecek. Maç eksiği ile Galatasaray ve Fenerbahçe'nin ardında bulunan Beşiktaş bu akşam oynanacak olan maçta Akhisar Belediyespor'a karşı galip gelerek liderliğe yeniden yükselmek istiyor.

21 Aralık 2014 Pazar 07:00 - Güncelleme:
Beşiktaş - Akhisar Belediyespor maçı ne zaman ve saat kaçta? BJK Akhisar karşısında liderlik peşinde!
 
 
Beşiktaş bu akşam liderlik koltuğunu almak için Akhisar Belediyespor ile karşı karşıya gelecek. Bu akşam Spor Toto Süper lig 14 haftasında iki takım Başakşehir Fatih terim Stadyumu'nda karşı karşıya gelecekler. 
 
Maç saat 19.00'da başlarken spor severler Beşiktaş Akhisar Belediyespor maçını Lig Tv ekranlarından canlı olarak izleyebilirler. Maçı TFF hakemlerinden Süleyman Abay yönetirlen Abay'ın yardımcılıklarını ise Tarık Ongun ve Alparslan Dedeş yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Ali Şükrü Beldüz olacak.
 
İki takım daha önde 4 kez karşı karşıya gelmiş ve bu karşılaşmalada Beşiktaş 2 Akhisar Belediyespor 1 galibiyet alırken 1 maç ise eşitlikle sonuçlandı. Bu maçlarda Beşiktaş 10 gol atarken Belediye bu gollere 8 gol ile karşılık verdi. İki takım arasında en farklı maç ise 1 sezon önce 20.04.2013 tarihinde ligde oynanan ve Akhşsar'ın 4-1 kazandığı maç oldu.
 
Maç öncesinde Beşiktaş'ta Mustafa Pektemek, Tomas Sivok ve Necip Uysal sakat durumda iken Motta, Demba Ba ve Cenk Tosun'un durumları belirsiz bulunuyor. Akhisar Belediyespor'da ise Ahmet Cebe'nin durumu belirsizken başka bir eksik bulunmuyor.
 
Beşiktaş 29 puanla 3.sırada yer alırken; Akhisar Belediyespor ise 17 puanla 10.sırada yer alıyor. 
 

MUHTEMEL 11'LER 

 
BEŞİKTAŞ : Tolga , İsmail, Ersan Adem, Pedro Franco, Serdar Kurtuluş, Olcay Şahan, Jose Sosa, Veli Kavlak, Atiba Hutchinson, Gökhan Töre, Cenk Tosun, 
 
AKHİSAR BELEDİYE : Oğuz, İsmail, Uğur, Douglas, Kerim, Bilal, Bruno Mezenga, Güray , Didier Zokora, Merter , Theofanis Gekas