26 Nisan 2024 Cuma / 18 Sevval 1445

Bu Tarz Benim final gecesi kazananı Ayşenur Balcı mı?

Show tv ekranlarının beğenilen Yarışması Bu Tarz Benim'de yarın akşam büyük final gecesi yapılacak. Fakat sosyal medya'da yarışmayı Ayşenur Balcı'nın kazandığına dair iddialar yer aldı.

19 Aralık 2014 Cuma 07:00 - Güncelleme:
Bu Tarz Benim final gecesi kazananı Ayşenur Balcı mı?
 
 
Bu Tarz Benim final gecesi yarın akşam gerçekleştirilecek. Merakla beklenn yarışma finaline yaklaşırken ise büyük bir iddia sosyal medyaya oturdu.
 
Daha önce Nur Bozar, Gizem Güler ve Özlem Özden gibi yarışmacıların elendiği habrei önce sosyal medyaya yansımış sonra ise gerçek olmuştu. Bu iddialara biri de bugün eklendi.
 
İddialara göre yarışmaya elendikten sonra tekrardan dönen ve sosyal medya yüksek takipcisi olan Ayşenur Balcı'nın yarışmada birinci olduğu iddia edildi.
 
Bu olay şu anlarda her ne kadar iddia olarak kalsada Nur Bozar, Gizem Güler ve Özlem Özden gibi yarışmacıların elenmeden önce sosyal medya da iddia olması kafalarda soru işareti biraktı.
 
nur-bozar.20141218155757.jpg
 
NUR BOZAR FİNALDE!
 
Yarışmanın favori ismi olarak gösterilirken kendi istediği ile yarışmadan elenen Nur Bozar'da eleme gecesinde hazır bulundu.
 
Hakkında yeni bir program için yarışmadan ayrıldığı iddiaları ortaya atılan Bozar, eleme gecesinde dansları ve güzelliği ile yine göz doldurdu.
 
Bozar'ın eleme gecesi için siyah, şık bir abiye tercih etmesi de gözlerden kaçmadı.