19 Nisan 2024 Cuma / 11 Sevval 1445

Bu Tarz Benim Şampiyonu kim oldu yarışmayı kim kazandı! Aycan-Nurcan Şencan kardeşler kimdir?

Show Tv ekranlarının fenomen yarışması olan Bu Tarz Benim'da şampiyon isim belli oldu. Bu Tarz Benim yarışması final gecesinde şampiyon olan ve 100 bin TL'yi kazanan isim Aycan-Nurcan Şencan kardeşler oldu. İşte detaylarıyla birlikte Bu Tarz Benim finali ve Aycan-Nurcan Şencan kardeşlerin biyografisi

21 Aralık 2014 Pazar 07:00 - Güncelleme:
Bu Tarz Benim Şampiyonu kim oldu yarışmayı kim kazandı! Aycan-Nurcan Şencan kardeşler kimdir?
 
 
Bu Tarz Benim yarışmasının galibi belli oldu. Show Tv ekranlarında yayınlanan yarışmanın finalinde ise 3 kişi bu akşam en tarz kişi seçilmek için yarıştı. Final gecesinde Hande Yener'in konuk oldu.
 
Jüri koltuğunda Nur Yerlitaş, Ivana Sert, Uğurkan Erez ve Kemal Doğulu yer aldığı yarışmanın finaline kalan isimler ise Ezgi Baylar, Ayşenur Balcı ve Ayçan - Nurcan kardeşler oldu.
 
Toplam 13 yarışmacı arasından finale kalmaya hak kazanan üç yarışmacı jüri oyları ve SMS oyları ile Cumartesi akşamı 100 Bin Lira büyük ödüle ve Türkiye’nin en tarz kadını ünvanına sahip olmak için podyuma çıktı.
 
Canlı yayından açıklanan sonuçlara göre Aycan-Nurcan Şencan kardeşler ise en yüksek puanı aldı. Jürinin puanları ve SMS’lerin ortalaması sonunda en yüksek puana ulaşan Aycan-Nurcan Şencan kardeşler Bu Tarz Benim’in ilk sezon şampiyonu oldu.
 
 
AYCAN - NURCAN ŞENCAN KARDEŞLER KİMDİR?
 
Aycan Nurcan Şencan, 1987 yılında İsveç’de Uppsala kentinde Aycan ve Nurcan ikiz kardeş olarak doğmuşlardır. Babaları Oğuz Şencan, anneleri Zuhal Günaçtı moda tasarımcısıdır. İkizler daha 9 yaşında iken annelerinin defilelerine çıkmaya başlamıştır. Lise eğitimi bitene kadar İsveç’de yaşadıktan sonra 18 yaşında üniversite eğitimi için Amerika'ya Los angeles’a girmişler. Aycan Şencan, Los Angeles kentindeki Santa Monica College’de Güzel Sanatlar Akademisi Sinema ve Televizyon bölümünde okuyarak 2012 senesinin Mayıs ayında mezun olmuş. Nurcan Şencan ise grafik üzerine okumuştur. 
 
Los angeles’ta 8 yıl yaşamışlar. Nurcan grafik, Aycan ise sinema ve oyunculuk üzerine eğitim almıştır. İsveççeyi ve İngilizceyi ana dili gibi konuşuyorlar bunun yanı sıra derdini anlatabilecek kadar da Almanca biliyorlar. 
2013 yılında Aусan Şenсan, katıldığı Kainat Güzeli уarışmasında Zerafet Kraliçesi oldu. 
 
2014 yılında “Bu Tarz Benim” adlı yarışma programına katıldı. 
 
Sunuculuğunu Öykü Serter'in üstlendiği, jüri üyeliğini Nur Yerlitaş, Kemal Doğulu, İvana Sert ve Uğurkan Erez’in yaptığı “Bu Tarz Benim” adlı yarışmada Ayşenur Balcı, Ayşegül Melisa Doğan, Buse Doğanay, Esra Özüver, Ezgi Baylar, Gizem Güler, Gizem Kayaalp, Melek Balkan, Nur Bozar, Özlem Özden, Roza Şake, Sara Ayşem Koçoğlu, Tuğçe Ergişi, Meltem Keklik ile yarıştı. Yarışmadan 1.olarak çıkan kardeşler 100 bin TL ödülün sahibi oldular