27 Nisan 2024 Cumartesi / 19 Sevval 1445

Bu Tarz Benim Show Tv'de mi TV8'de mi?

Sosyal Medya'da Bu Tarz Benim yarışmasının TV8 kanalına transfer olacağı ve yeni yayın hayatına Acun Ilıcalı'nın kanalına geçtiği iddia edilmişti. Fakat ortada Show Tv yönetiminin aldığı flaş bir karar var. Peki son durum ne?

19 Aralık 2014 Cuma 07:00 - Güncelleme:
Bu Tarz Benim Show Tv'de mi TV8'de mi?
 
 
Show Tv ekranlarında yayınlanan Bu Tarz Benim yarışması fenomen olma yolunda ilerlerken geçtiğimiz günlerde ekranlara gelen bir haberle gündeme oturmuştu. Habere göre Bu Tarz Benim yarışması yeni yılla TV8 ekranalrına taşınacaktı. 
 
Bu günlerde ise Show Tv yönetiminin aldığı flaş karar iddiası gündeme damga vurdu. İddiaya göre programın aynı kanalda devam edeceği transfer olmayacağı konuşuluyor. 
 
Show TV'nin eski Genel Müdürü Haluk Şirin ile eski program müdürü Caner Erdem'in de ortağı olduğu Production House'un hazırladığı yarışma programının TV8'e transfer olmuştu. Show TV yönetimi sürpriz bir karar alarak 'Bu Tarz Benim'i aynı isim ve formatla yayınlanmaya devam edecek. 
 
Hatta yaşanan bu gelişmeye bir isim daha eklenecek ve yarışmanın jürisine de sürpriz bir ismin dahil edileceği konuşuluyor. O ismin Pınar Altuğ olduğuda gelen haberler arasında.  
 
Kısacası Bu Tarz Benim yarışmasının yayın hayatına hangi kanalda devam edeceği bilinmese de çok konuşulacağa devam edeceği bir gerçek.
 
Ayrıva Bu Tarz Benim yarışması Cumartesi akşamı ilk sezon finalini yapacak ve kazanan ise 100 bin TL ödül dağıtacak.