25 Nisan 2024 Perşembe / 17 Sevval 1445

Bursaspor Fenerbahçe çatışması devam ediyor! Cevap geldi!

İki büyük takım artık futbol sahasının dışında da rekabet etmeye başladı. Bursaspor Kulübü Şenol Güneş'in milli takım için yaptığı açıklamalara Volkan'ın hedef gösterildiği gerekçesi ile karşılık veren Fenerbahçe'ye Bursaspor'dan cevap gecikmedi!

21 Kasım 2014 Cuma 07:00 - Güncelleme:
Bursaspor Fenerbahçe çatışması devam ediyor! Cevap geldi!
Milli takım Volkan olayı iki kulüp arasını açtı. Yeşil Beyazlı Ekibin teknik hocası Şenol Güneş'in yaptığı Milli takım konuşması Sarı Lacivert'li Camia tarafından farklı bir yöne çekilerek bir açıklama yapmıştı.
 
Fenerbahçe yönetiminin Kamuoyuna Duyuru! adı altında verdiği demece Bursaspor kulübünden açıklama geldi. 
 
Yapılan Duyuru'da kulübün açıklaması şöyle oldu ;
 
Kamuoyuna Duyuru
 
Fenerbahçe Spor Kulübü’nün resmi internet sitesi üzerinden kamuoyuna, Teknik Direktörümüz Şenol Güneş hakkında yaptığı açıklamalarda, Milli Takım kalecimiz Volkan Demirel’i hedef gösterdiği, algı yönetimi oluşturduğu gibi düşüncelere saplandığını anlıyoruz.
 
Hocamızın yapmış olduğu açıklamalar ciddiyetle dinlendiği takdirde, kendisinin olaylar hakkındaki görüşlerinde kimseyi suçlamadığı açıkça görülmektedir.  Milli takım kalecisi, hepimizin kalecisidir. Hocamız  vermiş olduğu demeçte, tüm oyunculara  yapılan her türlü saldırıların yanlış olduğunu, Volkan’ın da olaylar karşısında güçlü karakter yapısıyla durması gerektiğini söylemiştir. Bunun hedefle, algı yönetimiyle ne ilgisi var?
 
Krizden beslenen, haksızlığı hak görenlerin bunu anlaması mümkün değildir. Hocamızın duruşu, ilkeleri dün ne ise bugünde aynıdır. Bu olayların hiçbirinin içinde dün de yoktur,  bugün de olmayacaktır.
 
 Hocamızın bilgi ve birikimini göz önüne alırsak, tavsiyeye ihtiyacı olmadığı da açıkça görülmektedir.  
 
Ortamı tozu dumana katıp, kirli emelleri olanlar bunu anlayamazlar. Biz tüm kulüplerimize saygı duyuyoruz.
 
Futbolun bir yarış olduğunu biliyor ve kulüplerimizi yönetenlerin sorumlu davranmalarını bekliyoruz.
 
Saygılarımızla.
 
Bursaspor Kulübü
 
Fenerbahçe Ne Demişti?
 
Dün bir televizyon kanalında konuşan ve bugün yazılı basında da yer alan, Teknik Direktör Şenol Güneş’in, milli takımın kalecisi ve kaptanımız ile ilgili açıklamaları tarafımızdan dikkatle takip edilmiştir.
 
Daha önce Galatasaray, Beşiktaş ve Gençlerbirliği maçlarımızdan önce olduğu gibi, Fenerbahçe’yle oynayacak olan takımların, maçın hemen öncesindeki açıklamalarıyla yaptıkları algı yönetimi artık kronik bir hal almıştır.
 
Milli Takımda bir dönem teknik direktörlük yapmış bir isme, kaptanımızla ilgili hedef göstermeye yönelik yaptığı açıklamalar yakışmamaktadır.
 
Şenol Güneş’e tavsiyemiz, bir açıklama yapma zorunluluğu hissediyorsa, kendi oyuncularıyla ve takımıyla ilgili demeçler vermesidir.
 
FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ