19 Nisan 2024 Cuma / 11 Sevval 1445

Çekmeköy'de cinayet zanlısı yakalandı

Çekmeköy'de arkadaşını öldürdüğü iddiasıyla aranan şüpheli, sevgilisiyle buluşunca jandarma tarafından yakalandı.

AA22 Eylül 2014 Pazartesi 07:00 - Güncelleme:
Çekmeköy'de cinayet zanlısı yakalandı

Alınan bilgiye göre, Çekmeköy Ömerli Mahallesi'nde bir akaryakıt istasyonunda çalışan görevliler, 28 Mayıs'ta saat 01.00 sıralarında üzerinde kan lekeleri olan bir kişinin tuvalete girdiğini görünce şüphelenerek jandarmaya haber verdi. İstasyona gelen jandarma ekibi, tuvaletten çıkan S.İ'yi gözaltına aldı. S.İ, jandarmaya verdiği ifadede, ''yolda karşılaştığı ve tanımadığı 3 kişinin saldırısına uğradığını, ellerinden kurtulup akaryakıt istasyonuna geldiğini'' iddia etti. Jandarmanın bilgi verdiği nöbetçi cumhuriyet savcısının talimatıyla S.İ, serbest bırakıldı.

Bu arada, aynı gün sabah saatlerinde Çekmeköy Ömerli Mahallesi'nde yol kenarında A.A adlı kişinin cesedi bulundu. Bıçaklanarak öldürülen A.A'nın, S. İ ile arkadaş olduğu ve aynı mahallede oturdukları belirlendi. Jandarmanın araştırmasında, A.A'nın öldürülmeden önce son olarak S.İ ile görüştüğü tespit edildi.

Cinayet şüphelisi olarak aranan S.İ, jandarma tarafından tüm aramalara rağmen bulunamadı. Jandarma ekipleri, S.İ'nin Çekmeköy'de oturan sevgilisini de fiziki ve teknik takibe aldı. Sevgilisiyle bağlantı kuran ve önceki gün Çekmeköy'de buluşan S.İ, jandarma ekiplerince yakalandı.

S.i'nin, işlemleri tamamlandıktan sonra adliyeye sevk edileceği bildirildi.