20 Nisan 2024 Cumartesi / 12 Sevval 1445

Fenerbahçe 1-0 Kayseri Erciyesspor maç detayları ve özet video izle! FB Erciyes'i penaltı ile devirdi!

Fenerbahçe Kayseri Erciyespor spor ile bu akşam Spor Toto Süper Lig’in 14. hafta açılış maçında saat 20.00'da başlaya maçı sarı lacivertli ekip 1-0 kazanmayı başardı. Fenerbahçe'yi Kayseri ekini karşısında galibiyete taşıyan golü ise 86.dakika da penaltı vuruşundan Emre Belözoğlu kaydetti.

19 Aralık 2014 Cuma 07:00 - Güncelleme:
Fenerbahçe 1-0 Kayseri Erciyesspor maç detayları ve özet video izle! FB Erciyes'i penaltı ile devirdi!
Fenerbahçe bu akşam da kazanmayı başardı. Kayseri Erciyesspor deplasmanına giden Fenerbahçe tek golle 3 puana ulaştı ve ligde maç fazlası ile lider konuma geçti. 
 
Digitürk Lig Tv üzerinden canlı izlenen maç Kayseri Kadir Has stadyumunda oynandı. 
saat 20.00'da başlayan maçta ise Hüseyin Göçek düdük çaldı.
 
Fenerbahçe maçı 1-0'lık üstükle kazanırkan Erciyes ekibi karşısında bugüne dek 8 maçında 7 galibiyetini almış oldu. Fenerbahçe'nin tek golünü ise Emre Belöoğlu kaydederken golün gelişimi; 
 
Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor'da Mehmet Akgün ceza sahası içinde topu elle kesti ve hakem Hüseyin Göçek penaltı noktasını gösterdi. Topun başına geçen Emre ise golün sahibi oldu.
 
Bu sonuçla 30 puana yükselen Fenerbahçe, maç fazlasıyla liderliğe yükseldi. Kayseri Erciyesspor ise 14 puanda kaldı.
 
Öte yandan maçta sarı kart gören Emenike, gelecek hafta oynanacaj olan Mersin İdmanyurdu maçıdna cezalı duruma düştü.
 
MAÇ DETAYLARI
 
Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor: Gökhan Değirmenci, Mehmet Akgün (Dk. 87 Barış Memiş), Caner Osmanpaşa, Anıl Karaer, Emre Öztürk, Sylla, Murat Yıldırım, Cenk Ahmet Alkılıç, Necati Ateş (Dk. 69 Mandjeck), Zoua, Edinho (Dk. 80 Vleminckx)
 
Fenerbahçe: Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Egemen Korkmaz, Alves, Caner Erkin, Meireles (Dk. 90 Selçuk Şahin), Mehmet Topal, Emre Belözoğlu, Kuyt, Sow (Dk. 88 Mehmet Topuz), Emenike (Dk. 68 Alper Potuk)