20 Nisan 2024 Cumartesi / 12 Sevval 1445

Fenerbahçe Kayseri Erciyesspor maçı Lig Tv Canlı Yayını İze - Maçta İlk 11'ler belli oldu

Fenerbahçe - Kayseri Erciyesspor bu akşam karşı karşıya gelecekler. Spor Toto Süper Lig’in 14. hafta açılış maçında, 19 Aralık Cuma günü saat 20.00'da başlayacak olan maçın ilk 11'ler belli olurken maçı spor severler Digitürk Lig Tv üzerinden canlı izleyebilir ve Radyo 1 ile FB TV üzerinden canlı takip edebilirler.

19 Aralık 2014 Cuma 07:00 - Güncelleme:
Fenerbahçe Kayseri Erciyesspor maçı Lig Tv Canlı Yayını İze -  Maçta İlk 11'ler belli oldu
Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig’in 14. hafta açılış maçında Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyespor ile karşılaşıyor. 19 Aralık Cuma günü Kadir Has Stadı’nda oynanacak maç saat 20.00’de başlayacak. Karşılaşmada hakem Hüseyin Göçek düdük çalacak.
 
Ligde geride kalan 13 haftayı 8 galibiyet, 3 beraberlik ve 2 mağlubiyetle tamamlayan Fenerbahçe 27 puanla 3. basamakta yer alıyor. 2 galibiyet, 8 beraberlik ve 3 mağlubiyeti bulunan Kayseri ekibi ise 14 puanla 13. sırada bulunuyor. Kayseri ekibi 8 beraberlikle ligin en fazla berabere kalan takımı.
 
Süper Lig'de oynadığı son iki lig maçından galibiyetle ayrılan sarı-lacivertliler, Kayseri Erciyesspor'u da yenerek, üst üste 3. galibiyetini almayı hedefliyor. Ligin 11. haftasında sahasında Eskişehirspor ile 2-2 berabere kalan Fenerbahçe, 12. haftada deplasmanda Balıkesirspor'u 1-0, 13. haftada da Kadıköy'de Sivasspor'u 4-1 yendi.
 
Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor ile karşılaşacak olan Sarı Lacivertliler'in bu mücadele için sahaya çıkacak 11'i belli oldu. 
 
KAYSERİ ERCİYESSPOR: Gökhan, Mehmet, Anıl, Caner, Emre, Sylla, Murat, Cenk, Zoua, Necati Ateş, Edinho
 
FENERBAHÇE: Volkan, Gökhan, Egemen, Alves, Caner, Meireles, Emre, Topal, Kuyt, Sow, Emenike
 
Fenerbahçe - Kayseri Erciyesspor maçı ne zaman saat kaçta oynanacak? (FB - Erciyes maçı muhtemel 11'ler)
 
Kayseri Erciyesspor'da Georges Mandjeck ve İlhan Parlak sakat durumda bulunuyor.
 
Fenerbahçeli futbolcu Bekir İrtegün, geçen hafta Sivasspor mücadelesinde gördüğü sarı kartla cezalı duruma düştü.
 
Bu sezon 4. sarı kartını gören sarı-lacivertli futbolcu, Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor ile yapılacak maçta forma giyemeyecek.
 
Sakatlığı nedeniyle son 3 lig maçında forma giyemeyen, Ziraat Türkiye Kupası maçında Bayburt Grup Özel İdare karşısında oynayan Diego Ribas da maç kadrosunda yer alıyor.
 
7'DE 5 FENER!
 
Süper Lig'de bu sezon dışında 2005-2006, 2006-2007 ve geçen sezon mücadele eden Kayseri Erciyesspor, Fenerbahçe ile 6 kez karşılaştı. Taraflar arasındaki 5 maçı Fenerbahçe kazandı, biri berabere bitti.