24 Nisan 2024 Çarşamba / 16 Sevval 1445

Fuhuş çetesi çökertildi

Kahramanmaraş merkez ve ilçelerinde düzenlenen eş zamanlı operasyonlarda, kadınlara zorla fuhuş yaptırdığı öne sürülen biri kadın, 5 kişi gözaltına alındı.

CİHAN6 Mart 2013 Çarşamba 07:00 - Güncelleme:
Fuhuş çetesi çökertildi
Alınan bilgiye göre, Kahramanmaraş Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Ahlak Büro Amirliği ekipleri, Kahramanmaraş, Afşin, Elbistan ve Göksun ilçelerinde kadınlara zorla fuhuş yaptırdığı iddia edilen şebekeye yönelik çalışma başlattı. 4 aylık teknik takibin ardından çete üyelerinin ev adreslerine eş zamanlı operasyonlar düzenleyen Ahlak Büro Amirliği ekipleri, D.S (27), M.K (29), M.T (35), R.T (25) ve C.K (25) gözaltına aldı. Emniyetteki işlemlerinin ardından sağlık kontrolünden geçirilen zanlılar, fuhşa teşvik ve suç örgütüne üye olmaktan adliyeye sevk edildi.

Öte yandan şebekeye liderlik eden E.S (35)'nin bir ay önce yakalanarak cezaevine gönderildiği, E.S'nin yerine ise kız kardeşi D.S'nin çeteye liderlik ettiği öğrenildi. Çetenin parçalanan ailelerin çocuklarını ve boşanan kadınları kendilerine hedef seçerek fuhuş tuzağına düşürdüğü bildirildi.