26 Nisan 2024 Cuma / 18 Sevval 1445

Galatasaray 1-2 Mersin İdmanyurdu İlk yarı sonucu özeti ve gol videosu izle! Aslan Arena'da geride! (GS - Mersin)

Galatasaray bu akşam Spor Toto Süper lig 14 hafta da keni evinde Mersin İdmanyurdu'nu konuk edyor. Aslan ik yarıyı kendi evinde 2-1 geride bitirdi. İkinci yarı henüz başlamazken vereceğimiz linkler üzerinden Galatasaray 1-2 Mersin İdmanyurdu İlk yarı sonucu özeti ve gol videosunı izleyebilirsiniz.

20 Aralık 2014 Cumartesi 07:00 - Güncelleme:
Galatasaray 1-2 Mersin İdmanyurdu İlk yarı sonucu özeti ve gol videosu izle! Aslan Arena'da geride! (GS - Mersin)
Hamza Hamzaoğlu'nun gelişiyle birlikte Süper Lig'de zirve yarışına ortak olan Galatasaray, sahasında Mersin İdmanyurdu'nu ağırlıyor.
 
Galatasaray Spor Toto SÜper Lig 14 haftasında Mersin ekibi ile karşılaşıyor. Maçta Galatasaray 2-1 geride. 
 
Ev Sahibi Galatasaray'ın golünü dakika 18'de Güven kendi kalesine atarken Mersin İdmanyurdu'nun gollerini ise Güven Varol ve penaltıdan Mitroviç attı.
 
Semih Kaya hastaneye kaldırıldı!
  
Galatasaraylı Semih Kaya, 33. dakikada şanssız bir an yaşadı. 
 
Yüzüne sert bir şekilde top çarpan Semih sakatlık geçirdi. Oyuna devam edemeyen genç oyuncu, tedbir amacıyla ambulansla hastaneye kaldırıldı.
 
MAÇ DETAYLARI
 
GALATASARAY: Muslera, Sabri, Semih, Chedjou, Telles, Selçuk, Melo, Emre Çolak, Sneijder, Umut Bulut, Burak Yılmaz
MERSİN İ.Y.: Nihat, Serkan, Servet, Mitrovic, Vederson, Murat, Sadıku, Güven, Khalili, Nakoulma, Welliton 
 
9' Güven Varol'un golüyle Mersin İdman Yurdu 1-0 öne geçti. Nakoulma bu defa sağ kanattan tehlike geliştirdi. Çizgiye indiğinde arka direkte top bekleyen Güven Varol'u gördü. Adımını yarıda kesip altıpas içinde yalnız kalan Güven Varol'u yerden attığı pasla buluşturan Burkina Fasolu oyuncunun asistine kayıtsız kalmayan Güven, tek vuruşla konuk takım adına golü kaydetti.
 
18' Gol! Güven Varol bu defa kendi kalesine... Hemen kullanılan serbest vuruşun ardından Alex Telles'in sol kanattan yerden içeri kestiği topu Güven uzaklaştırmak istedi. Bu oyuncunun ayağına oturmayan top köşeden ağları buldu ve skora denge geldi.
 
25' Mersin İdman Yurdu penaltı kullanacak. Chedjou ile Futacs'ın ceza sahasının köşesinde girdiği mücadelede Fırat Aydınus penaltıya hükmetti. Söylenecek bir şey yok... Pozisyona itiraz eden Wesley Sneijder sarı kart gördü.
26' Penaltı atışında topun başına geçen Milan Mitrovic, takımını ikinci kez öne geçirdi. 2-1