26 Nisan 2024 Cuma / 18 Sevval 1445

Galatasaray Anderlecht maçı saat 21.45'te D-Smart ekranlarından canlı izlenebilecek!

D-Smart 77.kanal Smartspor ekranları bu akşam futbol şölenine sahne olacak. Galatasaray UEFA Şampiyonlar Ligi D grubu 5.hafta maçında Anderlecht deplasmanına çıkıyor. Maçta kesin 3 puan alması gereken Galatasaray, Anderlecht karşısında Avrupa kupası biletini almaya çalışacak.

26 Kasım 2014 Çarşamba 07:00 - Güncelleme:
Galatasaray Anderlecht maçı saat 21.45'te D-Smart ekranlarından canlı izlenebilecek!
 
 
Şampiyonlar Ligi heyecanı devam ediyor. Şampiyonlar Ligi'nde ki tek temsilcimiz Galatasaray bu akşam Anderlecht deplasmanına çıkacak. Şampiyonlr Ligi'nde ki son maçında Dortmund'a 4-0 mağlup olarak tur şansını yitiren aslanda artık hedef UEFA Avrupa Ligi!
 
D-Smart 77.Kanal Smart Spor HD ekranlarında yayınlanacak olan maç Brüksel kenti Constant Vanden Stock Stadı'nda TSİ 21.45'te başlayacak. Karşılaşma da Hırvatistan Futbol Federasyonu'ndan Ivan Bebek yönetecek. Hakem İvan Bebek'in yardımcılıklarını Tomislav Petrovic ve Miro Grgic yaparken, Dalibor Conjar maçın dördüncü hakemi olacak. Karşılaşmada Domagoj Vuckov ve Goran Gabrilo da ilave yardımcı hakem olarak görev alacak.
 
Maça temsilcimiz Sarı Kırmızılıların Fernando Muslera, Tarık Çamdal, Semih Kaya, Chedjou, Alex Telles, Hamit Altıntop, Selçuk İnan, Felipe Melo, Bruma, Wesley Sneijder ve Burak Yılmaz ilk 11'i ile çıkması beklenirken, ev sahibi ekip mor beyazlıların ise Proto, Vanden Borre, Mbemba, Deshacht, Najar, Defour, Tielemans, Conte, Praet, Acheampong ve Mitrovic.
 
Her iki takımında üst tur için şansı kalmadı. Bu yüzden bu maç her iki takım için de büyük bir önem taşıyor. İstanbul'da oynanan ilk maçta ise taraflar berabere kalmışlardı. Son maçlarda ise Galatasaray Borussia Dortmund'a 4-0 mağlup olurken Anderlecht ise Arsenal ile 3-3 berabere kalmayı başardı. 
 
Galatasaray ise maç öncesi taraftarına uyarıda bulundu. Galatasaray bu yıl Şampiyonlar Liginde 2 maçta çıkan olaylar nedeniyle uyarıldı. Borussia Dortmund maçında çıkan olaylar Cimbom'un başını yakmıştı.
 
En son Almanya deplasmanında meşale yakarak sahaya atan taraftarları uyaran yönetim bu konuda temkinli olmalarını iletti.