24 Nisan 2024 Çarşamba / 16 Sevval 1445

Güldür Güldür Show'da Serkan Çağrı Sürprizi! Show Tv'de başlayacak!

Güldür Güldür Show'a artık saatler kaldı. Binlerce kişinin ekran başında beklediği eğlence programı bu akşam yeni bölümü ie saat 20.00'da Show tv ekranlarında olacak. Programın bu haftaki sürprizi ise Serkan Çağıran ve Anadolu Ateşi!

21 Kasım 2014 Cuma 07:00 - Güncelleme:
Güldür Güldür Show'da Serkan Çağrı Sürprizi! Show Tv'de başlayacak!
Deliha kırıp geçirecek! Güldür Güldür Show yeni bölümü ile bir kaç saat sonra ekranlarda olacak. SHOW TV ekranında kahkaha fırtınaları koparan programın bu haftaki konukları ise Serkan Çağrı ve Anadolu Ateşi olacak. 
 
Bu bölümünün diğer bir sürprizi ise Gupse Özay olacak. Özay “Deliha”da canlandırdığı Zeliha karakteriyle çekimi basacak ve izleyenlere eğlenceli anlar yaşatacak.
 
Mahalledeki huzursuzluğu çözmek için bir anda seyircilerin arasından çıkacak olan Zeliha’nın Ali Sunal’la diyalogları seyircileri kahkahaya boğacak. 
 
Bu eğlenceli anların ardından,  Güldür Güldür Show’un efsane karakterlerinden eşofmanlı Şevket Hoca’nın programına Serkan Çağrı katılacak. Şevket Hoca’ya moral vermek için sahneye gelecek olan Çağrı, oyunculardan Meltem Yılmazkaya ile bir de düet yapacak. 
 
Anadolu Ateşi ise Balkan müzikleri ve renkli kostümleri eşliğindeki performanslarıyla programa renk katacak.